torstai 26. huhtikuuta 2012

kirppis löytöjä ja muita viimeaikasia hankintoja

Tänää kello soi "jo" kymmeneltä ja sain just ja just revittyy itteni ylös sängystä ja otin suunnan kohti Klaukkalaa, eli sinne missä Katri asuu :)!
Sitten Katri tuli mua vastaan ja käytiin eka seppälässä muttei sielt oikee löytyny mitää... taino oisha siel olku sellane aiva ihana musta korkeavyötäröinen hame mut se nyt oli aivan liian kallis mun budjetille, joten kauppaan jäi!
Sen jälkeen mentiin Viirin kirppikselle ja siellä olikin sitten vaikka mitä ihanaa!!
  

 
GAP:in ruskeet rusetti ballerinat VAAN KAHEKSAN EUROO!! :)
oli just täydellisen kokoset eli mukaan lähti!! ;)




Sitten tällanen valkonen H&M paita jos oli ihanat noi hihat ja napit, ah! :)
Hintaakin oli just sopivasti: vaan kaks euroo! ;D



Sitten vielä löyty tällanen aiivan ihana Zaran kirkkaan punane (kuvan värit hämää...) kellohame-tyylinen ihanuus :)! Tosi hyvässä kunnossa oli ja siks varmaa sitä hintaaki oli sen 9€, mut varmaa iha käyttämätön oli nii ei paha :)!

Sitten siellä olis ollu aivan ihana ruskea Guessin laukku 60€ ja aiiiiivan tajuttoman makeet sähkönsiniset Vagabondin korkkarit 30€ mut ei ollu läheskää nii paljo rahaa mukana et ois saanu ne korkkarit ees, oli ne kyl hito hienot!! :)
.. rakastuin ;)



Sitten vähän muita hankintoja:   



Iki-ihana wanhojen mekkoni saapui toissapäivänä ompelimosta, astetta lyhempänä siis, ja tossa pari kuvaa siitä ja lähi kuvaa kirjailusta :)
Ton kanssa ei tosiaan mitään koruja tarvii, huomaat varmaan!





Joku pari viikkoa sitten kävin Jumbossa ja Zarasta tarttui mukaan tällanen vähä keijukais-ihanuuus! <3 Hintaa oli 39,90€ joten piti miettii kaks kertaa ennenku menin kassalle, mut ei tota kyllä voinu millään jättää sinne kauppaan yksin ! 





Sitten vuorossa on vähä Englannin ostoksia! :)
Tollanen kiva kukkapaita takertui mukaan, kiva just jonku korkeevyötäröisten shortsien kaa ja niitähä multa löytyy haha :D!


 Forever 21:sta löyty tällanen heleä ja liehuva kukkatoppi (kukkia riitttääää!)
Oli ehkä samaa hintaluokkaa ku suomessaki mut toiki oli nii ihanan tyttömäinen ettei sitä voinu olla ostamatta (tiedän, mulla on joku ongelma shoppailun suhteen :D:D:D)





Primarkista 12£ (eli n.13-14€) ihana heleän vaaleenpunanen paita jossa oli maailman ihanimmat hihat ku siin oli tollasii helmiä!!! :)


Ja lisää Primark-ostoksia, tollanen ranta mekko/tunika, muistaakseni 8£, tosi ihana muttei sitä oikee pystyny pitää ilma housuja ku oli nii lyhyt, joten farkkujen kanssa toimi! :)
toiki tollane liehuva/liikkuva vaate, hehe :)



Sit mun tällanen säälittävä asukokonaisuus yritys :D:D



 
Tossa kuitenki H&M:n beiget shortsit jotka oon ostanu joskus hintaan 19,95€ (mulla on tollaset samanlaiset myös mustana :D) ja sitten toi valkonen paita minkä ostin tänään sieltä kirppikseltä :) noi hihat on tollaset ettei toho oikee tarvii mitää käsikorui välttämättä mut jotai kaulaan ois kiva ja ehkäpä joku huivi :) Tykkään just tollasist maanläheisist ja sit murretuista väreistä, mut tykkään sit toisaalt kans kirkkaistaki väreistä! :D




Ehkä kaks järkyttävintä ja huonointa kuvaa ikinä but you got the picture? :D
....meinaan et päällä VÄHÄ eri näköset :D:D:D




Sittennnn sain aiivan ihanan napakorun Katrilta ja Pialta Teneriffalta tuliaisen!!  :))
Kesällä just kiva bikinien kaa ku se jopa näkyyki! ;D
...sitä sit odotellessa :)


Mut huh tos oli nyt aikamoine vaate-pläjäys :)
..ei kyllä mitää paraslaatusii kuvii ku otin kännykällä eikä meil oo mitää hyvää paikkaa ottaa kuvii mut that'll do :D

Fiilis on siis jo huomattavasti parempi ku eile, sain sentää jotai tekemistäki ja kyllä shoppailu auttaa aina! ;)

Nyt syömään ja koiran kaa ulos, HYVÄSTI URPOT!!!
...noei :)



2 kommenttia:

  1. toi primark -paita on ihana!!!!!!!! ja toi zaran mekko, ahhh... kaikki ihania. meillä on niin samanlainen maku :p toi yo-mekko on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha nii on! :D mul on vaa iha sikan kaikkii tylsii yksinkertasii vaatteit jotka oon ostanu joskus.... ;< ei liian yksinkertasta, muute iha tylsää! :D ...ja tossa ei oo viel kaikkii mitä ostin sieltä, niistä lisää myöhemmin hih :)! ja jooo onha se, mietin vaa et onks se liia hieno mut njäh, kerra elämäs on ylppärit!! :)

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3