sunnuntai 5. elokuuta 2012

sitä sun tätä

Ensinnäkin...

Missä olet mekkoni??
tilasin nellystä tämän näköisen mekon 25.7. :


 ...eikä se oo vieläkään tullu!!! :(( onneks otin sen laskulla, koska jos se ois kadonnu nii sit ois harmittanu!! Mut toi on aiiivan ihana mekko ja oon oottanu sen saapumista ties kuin kauan ;(!
Lähetin jo nellyn asiakaspalveluun viestiä et mikäs siinä nyt kestää...
....ehkä huomenna.... ?

sitten aiheesta kukkaruukkuun, täs ois pari vähän vanhempaa kuvaa, päivämäärät näkyykin noista mut juuh :D
Täs ollaa Henryn kaa Annukalla, eli mun vanhemmalla isosiskolla, käymässä.
Henkka edustaa mut musta ei kyllä voi sanoa samaa......

 Lakkiaispäivänä, obviously, mut tossa näkyy vähä sitä fiilistä ennen kakun leikkaamista, oli muuten aivannn älyttömän hyvää valkosuklaa-vadelma-moussekakkua!! :))



Sitten asiaan jota oon ikävöiny jo niin pitkään....


......Englanti

En ymmärrä miten oon kokoajan haluamassa sinne, mut tää kaipuu sinne on jotain niin vahvaa!!!
En oo ikin halunnu minnekää näi paljo, tai siis maata tarkotan, en ees kanarialle tai kreikkaan, mut Englanti, jotenki se on vaa kolahtanu muhun niin paljon!! :)) Se on se maa jonka tunnen omaks :)!
....Jos voittaisin lotossa, muuttaisin ihan heti Lontooseen (tai jonneki päi Englantia, ehkä Cardifiin) ja eläisin siellä koko loppu elämäni! :D
Ne ihmiset, se kulttuuri (=sivistynyt), ne puistot, ne kahvilat, ne kaupat, se kieli, se aksentti, se tee, se ihan koko maa! Tää kaupunki elää! Suomi on ihan kuollu ja ruma mesta verattuna Englantiin, siel ei sada luntakaa!! :D Jouluks vois sit tulla kotii jos sitä kylmää kaipaa, tai mennä Icebariin haha! :D

Mielellään ennen joulua ois kiva mennä käymään taas Englannissa, joten nyt ihan oikeesti aijon säästää! Seuraava vähäinen palkka mitä saan, säästän suurimman osan siitä Englanti-Irlanti matkaa varten, aijon siis käydä (viel tän vuoden puolella mielellään) Irlannissaki, ois aika jepa :)


Sit kuluneeseen viikonloppuun, no, se meni iha hirmusen nopeesti ja Henkallahan se meni ja käytiin me leffassaki ja sen siskolla ja äidillä käymässä, eli oikein mukava viikonloppu, hii :)

Seuraava viikko onki sit ihan täynnä kaikkee ohjelmaa: töitä jokane päivä paitsi keskiviikkona (mut sillon nään katrii), mut onneks työt loppuu jo viideltä nii jää aikaa muuhunki, huomenna meen ehkä ykän ja näide kaa jonneki töiden jälkee ja tiistaina nään tuulia töiden jälkeen ja keskiviikkona sitä katria, torstaina en sit tiiä mitä teen töiden jälkeen, mut sit perjantaina Henkka tulee EHKÄ taas intist lomille ja nään sitä sit jos se pääsee sielt ja sit lauantaina oon ainaki sen kaa töiden jälkee ja meen niille sit yöks ja sunnuntaina on Henkan synttärit nii pitää kehitellä jotai kivaa sille päivälle hihii :)!

Nyt oon rätti poikki, koska en oo nukkunu kovin hyvin henkan unirytmin takia (se herää siis jo varmaa seittemältä, koska intti) ja no emmäkää sit nuku kovin hyvi ku se menee koneelle jne :DD mut joo nyt meen nukkumaa, huomen yhekstoista kahvittelemaan,

Nighty night :)!

4 kommenttia:

  1. Miten söpö kuva teistä, oijjoi! :)

    Voi, ihana ku joku osaa unelmoida jostain, mä en osaa... En osaa ajatella tulavaisuutta, en halua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha no mä jotai säädän siin:DD jaa no emmäkää koko loppuelämääni haluu miettii mut jotai on kiva miettii:))

      Poista
  2. siellä sataa lunta!! :DD mutta joo tekis iteki välil mieli sinne takas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käytännös ei ku iha sika harvoin ja sillonki nii vähä:) ..ei samal lail ku suomes!;D

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3