tiistai 23. joulukuuta 2014

Suomen puolella


Hello there!
Vähän on tää bloggeriin kirjottaminen jäänyt vähille, mutta ei mulle oikeastaan tässä mitään ihmeellistä ole tapahtunutkaan.

Rantauduin Suomen puolelle itseasiassa tasan viikko sitten. Suunnitelmissa mulla oli heti keskiviikkona lähteä Turkuun rakkaalle Kristalle kyläilemään. Ennen kun mun Onni-bussi starttasi Kiasman edestä, ehdin piipahtaa entisessä duunipaikassani, Bon Tempsissä, ja nähdä kaveriani Saidaa.

Kristan kanssa oli kyllä aivan ihanaa olla pitkästä aikaa, ikävä tais olla kyllä molemmilla tosi kova: kun nähtiin molemmat vaan itkee ja nauraa samaan aikaan. En ees muista mitä viikolla oikeen puuhailtiin, aika meni tosi nopeesti. Lauantaina vietettiin tyttöjen iltaa ja mentiin katsastamaan Turun yöelämää. Yks yö sitten valvottiin kolmeen asti yöllä, kun vaan naurettiin sohvalla joillekin vanhoille videoille ja meijän tyhmille jutuille. En muista millon viimeks olisin nauranut näin paljon!
Kristan ja Jessyn kissa oli kyllä niin sydäntäsulattavan suloinen! Itekin haluisin jonkun karvapalleron kotiin, mutta ehkä sitten joskus. Takaisin kotiin Helsinkiin tulin parisen päivää sitten. Eilen kävin vielä moikkaamassa Millaa ja sen ihania nakkipalleroita (koiria) Bon Tempsiin ja opetin siinä samalla Mintulle vähän erikoiskahvien saloja, haha.

Suomessa on kyllä niin jouluinen tunnelma, varsinkin nyt, kun tuli kunnolla luntakin. Irlannissa on niin vihreää ja syksymäistä, ettei mulla tullut siellä yhtään joulufiilistä. Heti Suomeen tultaessa mulle tuli heti ihan jouluinen olo. Ja huomenna onkin sitten jo jouluaatto! Perinteitä kunnioittaen lähdetään joulunviettoon meidän isovanhemille Riihimäkeen.


Takaisin kotiin Irlantiin lähden sitten perjantaina iltapäivästä. Oli pakko ostaa "vähän" suklaata ja purkkaa mukaan ennenkun lähden. Kuusi suklaalevyä, neljä tuplaa, kolme megapussia purkkaa ja kaksi suklaapatukkaa saa siis riittää nyt vähäksi aikaa!

Nyt hiippasen saunaan ja sitten nukkumaan,
Palaillaan ja hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3