torstai 28. kesäkuuta 2012

GRAN CANARIA - BAHIA FELIZ 2012


Nyt oon siis Gran Canaria takanapäin ja paluumatkalla lentokentällä sain sitten hampparista ruokamyrkytyksen ja lentomatka meni siinä oksentaessa ja kuumeillessa...... vieläki huono olo mut kyl tää tästä! Siitä voin olla varma etten nyt vähään aikaan syö hampparia..... yök

Tää postaus ei mee kauhee kronologisesti, koska menin päivissä iha sekasi haha, mut tää on nyt tällai yleisluontosesti kirjotettu :)


 Suomen puolella syötii kuudelta aamulla mintun kaa aamupalaa, tästä oliki hyvä alottaa loma! ;)

 ja lentokoneessa, vielä niin vaaleina! :D

 kisu :) siel oli muute aika paljo kissoja siel hotellialueella, varmaa jonkun omia koska oli nii hyväkuntosia vaik laihoja oliki :)Käytiin yleensä aina illalla syömässä ravintolassa, meni iha älyttömästi rahaa ruokaan, ja jälkkäreihin :D:D! Tilasin oikeesti joka ikinen päivä banana splitin jälkkäriks, mutku ne oli nii hyviä.... :)

oli muute iha älyttömän pahaa... sain just ja just puperrettuu tonki verra tosta, annos sisälti aivan jumalattomasti RAAKAA sipulia ja koska inhoon yli kaiken sipulia nii senki takia yök!
Ei ollu kyllä muutenkaa mikää paras pasta-annos..... :D Minttu sit söi vähä mun lautaselta hehe :D


 fädäämässä banana splittejä, again.... :D


 ...jossei käyty illalla ravintolassa nii ostettii kaupasta aina tollasii pikku pizzoja joita sit mussutettii parvekkeella haha :D onneks kävi siivoojat aina ja oltii varmaa jollai siivoojien mustalla listalla ku oltii nii sikoja siel.... :D:D:D

 ..korkeavyötäröiset farkkushortsit, makso vaa 12€ nii mikäs siinä! minttu ostiki samanlaiset mut ei sil mitää välii ku ne näyttää kuitenki nii erilaiselta toisen päällä :)

 kaunis Minttu iiihanassa mekossa! :))

toi meijä huone oli kyl iha mahtava! :) tollane kämppä olis kyl nii unelma! ei näy kauhee kunnolla ku on vastavaloon mut toi oli ihanan valosa!! :)

altaalta, joita oli jopa kaks kappaletta :)
 ranta ei ollu iha kauneimmasta päästä mut kyllä tuolla todellakin kelpas makoilla! ;))

 Hotellialueeseen kuulu neljä eri hotellia, eli iha älyttömän iso alue oli! :D mut tosi hieno :)
otettii toi matka siis äkkilähdöllä ja saatii kuulla hotelli vasta kanarian puolella, oltiin sitten viiden hengen huoneessa kahestaa, ihan jees!! :D
 Pari kuvaa juhannuksesta, oli ehkä paras juhannus ikinä! en oo varmaa ikinä tehny mitää erikoista juhannuksena mut täst vois ottaa tavan et lähtee suomalaisten ällöttävää juoppo-juhlaa karkuun ulkomaan lämpöön <3! Ostettiin puoliks Mintun kaa kaupasta Smirnoff Ice pullo ja mentiin rannalle juomaan sitä, keksittii et ennenku ottaa kulauksen nii pitää sanoo mist on omas elämäs kiitollinen, se pullo tyhjeni oikeesti alle kymmenessä minuutissa ja tuli tosi kiitollinen olo kaikesta! :)
Välillä on hyvä miettii näit asioit :)
Rannattelin jälkee mentii viel yksille drinkeille johonki baarii mikä oli siellä ja katottii jtn iltaohjelmaa mitkä ne jotku työntekijät oli väsänny :D
 tollasia pikku veitikoita kipitteli meijä hotellin ylämäkeä iltaisin, joka sit ain juostiinki kiljuen ylös...:D


...joo koko matka oli yhtä sekoilua, jostai saatii idea laittaa muovikassit päähän! :DD...sitten ehkä vähän parempia kuvia :)


pakollinen bikinikuva :D!


tää kuva on itseasiassa paluumatkalla lentokentällä, oltii just syöty, ja mä olin siis just veräny sen kohtalokkaan hampparin jonka takii oksentelen vielki..... :(


Taidanki tehä erillisen postauksen mun ostoksista hehe :)
meni aika paljon rahaa niihinki, hups, mut minkäs sille voi ku on paljon ihania kauppoja ja vaatteita alennuksessa ;)!

1 kommentti:

  1. Banana Spilittii!!!! NAM

    Ja voi että, mulla on aivan sairaan kaunis ystävä. Noi on ihan tajuttoman hyviä kuvia susta kaikki, etenkin toi mis sulla on toi pitkähihanen pitsipaita. Voi että teillä oli varmaan ihan huippuloma Mintun kanssa! :)

    Lähetään loppukesästä Suomen roadtripille kultaseni yhdessä ja sit mennään joskus sinne ulkomaille.

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3