lauantai 16. kesäkuuta 2012

matkakuumetta!






HOLA A TODOS :))!

Aivan mahtava kulunut viikko takana!
Keskiviikkona ostettiin Mintun kanssa matka Gran Canarialle ja lähtö on jo ens viikon keskiviikkona, oon nyt iha täpinöissäni enkä ees viel tajuu et ollaa nyt oikeesti lähössä!!
Huomenna saan matkalaukun ja käyn ostelemassa viime hetken juttuja, joihin kuuluu muun muassa aurinkorasvaa ja -öljyä, aurinkolasit ja bikinien alaosa !

Viikon ollaa jossain hotellissa ja maataan aurinkoisella rannalla ja ollaan vaan, ihan parasta tulee <3!
Henkka jää nyt täl kertaa suomeen ja tyttöjen rentoutumismatka voi alkaa ;)
Viime rantalomasta onki aikaa! Taisin olla viimeks melkee kolme vuotta sitte Maltalla mut seki oli kielimatka :D mut ihanaa RANNALLE ottaa aurinkoa!!
Ei viikossa ehdi ihan hirveesti ruskettumaan mut koitan parhaani, muhu yleensä tarttuu aurinko tosi helposti! Ja yleensä mun naama palaa, joten sen takia pitää ostaa eriksee jtn vahvaa aurinkorasvaa mun kasvoille.... toivottavast seki nyt ruskettuis nii ei tarvis meikkaakaa! :)
.....sitä matkaa siis odotellessa!


Sit vähä näit mun surkee-laatusia asukuvia ::D!
Kaikis sama asento, ja ilme.. haahaha :D:D
 ja hehe oon taas vähä shoppaillu, hups.... :)
Toi vihree paita on Lindexilt, muistaakseni se oli 32,95€ mut olin katellu tota jo jonku aikaa nii aattelin ostaa ;) ja sit kultakoruja toho lisäks :)

 Aivan mahtavat löydöt noi shortis ja toi valkone paita!! :)))
Kävin varmaa kaikki helsingin kaupat läpi ku halusin iha normaalin, yksinkertaisen valkosen kauluspaidan, mut MISTÄÄN ei löytyny! siis maailman yksinkertaisin vaatekappale ja missää ei ole, olin iha järkyttyny!! :D:D ..Sit käytii Zarassa ja sieltä löysin ton iiiihanantuntuisen unelman!<3
Paita on 100% silkkiä, ja sen kyl tuntee, toi on iholla suorastaan jumalainen! :) Ainoo huono puoli tos on vaa ettei sitä saa laittaa pyykkikoneeseen, käsin pitää siis yrittää varovasti pestä :)
Ja sit noi shortsit, oon jo jonku aikaa ettiny pinkkejä sohrteja ja nyt vihdoin löysin sellaset jotka istu ja on kivat päällä ja hintaki oli kohdallaan, vaan 25€ muistaakseni (tai sit 30€ mut jtn sellast:D:D)! :)
Sitten vero modasta tollanen musta-helmi hommeli, sopi noiden shortsien kanssa ja oli alennuksessaki nii oli pakko ostaa! :D
 ... tossa vähä parempaa kuvaa paidasta :) (shortsien väri tosi vääristyny!)


 Keskiviikon asusta, toi on jotenki nii kiva toi asukokonaisuus, tykästyin iha sikan ku koitin noit kaikkii yhessä, tosi yksinkertane mut silti siinä on sitä jotain! :)

 Tätä asua ajattelin lähinnä sinne Kanarialle, noi shortsit vaihdan varmaa kyl iha normaaleihin farkkushortseihi ettei noit korkeevyötäröisii :)

Tääki asu on tosi yksinkertane, mut toi koru tekee tost sellasen kivan, en tiiä mut tykkään tosta, vaikka se yksinkertane onki :)



Sit vähä tähä ruokapuoleen hehe :)


Nams! Yläpuolella siis pensasmustikoita, ehkä parhaita marjoja!
Ja sit alapuolella vanilijajäätelöö ja persikan palasia :)


Tähän väliin pakko tunkea matka fiilistely -kuva, otettii tää mintun kaa heti sen jälkee ku oltii ostettu se matka hihiiii :)) ...suussa olevat tikit sai vähä kyytiä ku kiljuttii ja hymyilytti nii paljo hehe, but it was totally worth it ! :D






Sitten tähän päivään :)
Olin eilen ja toissapäivän Henryllä ja käytii itseasias molempina päivinä kahvilla keravan kulmakonditoriossa ja otan aina samat, vadelmatorttu vanilijavaahdolla ja laten... hehe oon iha sika fädäri ku aina jotai hyvää syömässä! :DD Tänää Henkka tyyty vaa batteryyn, vaik yritin tyrkyttää sille jtn syötävääki :D

Rakastin mun tän päivän asua, josta ei kyl oo kuvaa, viel, mut olin ostanu sellasen Zaran olkaimettoman vihreä-kelta-valkosen mekon joka on kans silkkiä, kirpparilta KAKS JA PUOL EUROO!!!!! Iha mieletön löytö!!!! :)) Sen kans pidin tota kaulakorua mikä on noissa aikasemmissa kuvissa se vaalea ja jalkaa laitoin sit samaiselta kirpparilta joskus aikasemmin ostetut ruskeat GAP:in rusettiballerinat :)! Rakastan niit kenkii mut ne vaa tahtoo hankaa iha sikan... ;s


Joooooo, huomenna sitten luvassa Jumboilua, eli jumboon ostelemaan vähä niitä "viime hetken ostoksia" matkaa varten ja mennää Henkan kaa myös käymää leffas, Prometheus mennää kattoo ku Henkka on puhunu siitä jo tooosi pitkää ja nyt päätän kustantaa sen sinne iha muute vaa :) <3
Illemmalla varmaa vähä pakkailua ja sit loput pakkaan varmaankin vast tiistiana, oon koko päivän omistanu pakkaamiselle ja hypettämiselle hehehee :D!

Nyt en tiedä mitä teen, jatkan siis datailua,
Adios :)!

2 kommenttia:

  1. ikävä sinua <3 haha sul on joka kuvas shortsit jalas :DD niinku aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe tos yhes ei oo mis on toi vihree paita, muute joo hehe:) ne on nii helpot laittaa jalkaa hehee ;D ikävä suaki <3

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3