perjantai 6. joulukuuta 2013

Ylioppineen juhlat

Tällä hetkellä istun väsyneenä Kristan kämpässä tietokoneen äärellä, musat päällä. Tänne saavuin keskiviikkona mun viisituntisen vuoron jälkeen. Takaisin Fazerilla, tosin vain muutamaksi viikoksi. Muutamaksi rankaks viikoks... Mutta eipä ole valittamista, koska ainakin on paljon töitä ja sitten onkin joulu!

Oon ollu koko viikon ihan mielettömän väsynyt kokoajan, unirytmi aivan päin persettä. Ehkä se tästä. Eilen kuitenkin oli Jasun ylppärijuhlat, jonne mentiin Kristan ja Jessen kanssa. Ihanaa kun sai kerrankin laittaa mekon päälle ja laittautua! Juhlien jälkeen mentiin Kristalle vähän jatkamaan alotteluja ja illalla Antoonio kutsui meitä. Eikä vain meitä, nimittäin kahdentoista jälkeen jonoa oli ties vaikka kuinka paljon. Antonio ja torstain juoma-tarjoukset... oi voi. Ilta oli osittain hieman hämärä: törmättiin meidän kebab-kuskiin baarissa, joka tarjos drinkit haha, ja pilkun jälkeen tuli erittäin extemporee reissu Lohjalle, kun heitettiin sinne joitain tyyppejä. Meinasin nukahtaa autoon tulomatkalla takaisin Nummelaan ja kun vihdoin päästiin Kristalle, simahdin heti.


Rakastan tota mun mekkoa, ostin sen about puoltoista viikkoa sitten Itiksen New Yorkerista, ja kun sitä kokeilin en millään voinut jättää sitä kauppaan! Pakkohan se siis oli mukaan napata, haha. Aluksi ei pitänyt ostaa mitään, säästölinjalla kun ollaan, mutta kaikkialla on vaan niin ihania juttuja, haha.


Siinä onkin tän syksyn kaunein ylioppilas Jason! Jee jee hyvin tehty mussu, nyt oot yks meistä ylioppineista! ;) xx

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3