maanantai 2. joulukuuta 2013

Oldies but definitely not goldies!

Hello! :-)
Tutkailin vähän vanhoja kuvia koneen syövereistä ja löytyi aika järkyttäviä kuvia musta vuosien takaa! Päätin sitten tehdä niistä kollaasit and here they are:
 

Kuvat on kaikki around 2008-2010, tai yks kuva on vuonna 2010 otettu, muut onki sit sitä vähän vanhempaa sorttia... En tosiaan tiedä, mitä mun päässä on joskus liikkunut. Enkä tiedä mikä toi mun "ruskea" hiusväri on alemmissa kuvissa, ei ihme kun en tykänny tosta ja halusin takasin blondiks (joka meniki sit vähä yli), toi punertava/oranssihtava väri ei sovi mulle kyllä yhtään, hyi stna! Muutenkin nää kuvat on aika hemmetin järkyttäviä!

Meikkasin toooosi pitkään aina mun alaripsetkin, nykyään en tee niin oikestaa ikinä, koska näytän ihan nukelta kun ne on niin hemmetin pitkät!

Mutta joo tähän loppuu nyt tää vanhoissa eläminen ja takaisin tähän päivään:
Wäää nyt on jo joulukuun ensimmäinen päivä, eikä mulla ole vielä edes joulukalenteria! Perinteitä kunnioittaen mun on pakko hommata suklaakalenteri, omnomm! Tänään on ollu kyl oikeen kiva joulukuun ensimmäinen päivä: näin Minttua ja käytiin kurkkaamassa jotain asuntoa sille Korsossa, joka oli muuten ihan sika kiva!, sitten mentiin Keravalla käymään ja sain vihdoin yhdet mun kenkulit myytyä kaverille ja matkalla kotiin ostin facebookin kirppiksen kautta aidon Burberryn huivin vaan kolmellakymmenellä eurolla!! Viikon päästä se tulee sitten postiluukusta sisään, ah sitä odotellessa! Löytöjä, löytöjä...

Oikeastaan tästä tulevasta viikosta tulee aika jees: Huomenna leivon joulun ensimmäiset joulutortut kotona, tiistaina saan vihdoin mennä vaihtamaan tän mun kielikorun siihen lyhyempään tappiin ja keskiviikkona kutsuu Nummela ja Krista, torstaina on vuorostaan Jasun ylppärit, vihdoinkin saa pukeutua hienosti ja laittaa korkkarit jalkaan ja hiukset hienosti wii! Mulla on jo kolme mekko-vaihtoehtoa mielessä, pitää vaan osata päättää minkä niistä laitan. Haha rankka elämä (Y)

Mutta nyt nukkumaan, Good night you little bugs! xx

2 kommenttia:

  1. Ja aluks sä kauhistelit et miten näytät ihan kamalalta (kirjotin kanalalta) ku sulla ei oo ripsaria alaripsissä..;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo meinasin eka kirjottaaki sen toho :DD joo yök!

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3