maanantai 1. kesäkuuta 2015

Uusi työ, uudet kuteet

Heippa deippa,

Oon kaiken touhussa unohtanu mainita, että mulla on uusi työpaikka! Irlantiin tultaessa en olettanu et ensimmäinen työpaikka olis mikään loistelijas, niinkun eihän se ollutkaan. Oli aina inhottava fiilis mennä töihin, kun kaikki oli nii hiton hermostuneita ja stressaantuneita että tuli tosi huono fiilis itelle. Nyt voin kyl sanoa, että oon hyvin tyytyväinen mun nykyiseen työ-tilanteeseen. Huoltikan delistä neljän tähden hotellin f&b supervisoriksi. Parhaita puolia on, ettei mun tarvitse enää pitää sitä ällöttävää sinistä hiusverkkoa, hattua, essua tai ottaa kaiken maailman koruja pois. Nyt mun työasuna on mustat suorat housut, oma pusero ja musta jakku, kyl kelpaa.

Nyt oon kolmatta viikkoa töissä uudessa paikassa, vai onkos tää jo neljäs viikko? Ainoa miinuspuoli työssä on, että mulla on vuoroja myös yhteen asti yöllä, mutta voishan sitä joutua olemaan pidempäänkin. Mitään muuta huonoa puolta en osaa sanoa, viihdyn älyttömän hyvin tuolla hotellissa. Kaikki ihmiset siellä on nuoria ja tosi mukavia, joten tiimihenki on hyvä ja töihin on oikeesti kiva mennä. Ihan senkin takia, että se hotelli on hirmusen kaunis paikka!
Suomeen tuun käymään pariks viikkoa heinäkuun lopulla ja huomenna mennään käymään Dublinissa D:n kanssa, joten mulla menee oikein hyvin.

Nyt nautin mun vapaapäivästä,
palaillaan!
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3