keskiviikko 2. syyskuuta 2015

To Finland and back again

Hello taas pitkästä aikaa !

Kesä on jo melkeen ohi ja täälläkin ilma tuntuu kylmemmältä.
En ees muista, millon viimeks tänne olisin kirjotellu, asiat on taas muuttunu ja me muutettu haha. Lyhyesti sanottuna muutettiin Dubliniin heinäkuussa, mä lähin käymään Suomen puolella heinäkuun lopulla, ja uutta duunia piti taas alkaa etsimään. Vieläkin harmittaa, kun piti jättää mun kiva hotelli-duuni taakse...

Tällä kertaa duunin löytäminen oli onneks paljon helpompaa, ku tulin tänne takasin sain heti duunipaikan yhestä kahvila/delistä. Suoraan sanottuna se oli ihan perseestä ja nyt mulla alkaa huomenna uus duuni. Ei se oo mitään hirveen mielenkiintosta, mut siinä on hyvät tunnit ja saan säästöjä kasaan.

Suomessa oli ihana olla käymässä, tuntu vaan että ne mun kaks viikkoa meni ihan liian nopeesti... Olin kokoajan jossain menossa ja olin ihan poikki paria päivää ennenkun piti hypätä taas koneeseen. Vikana päivänä lähettiin käymään mun vanhempien ja Lara-koiran kanssa Vivamossa uimassa ja vähän metsässä kävelemässä. Se oli just sitä, mitä tarvitsinkin. Heitin samalla mun parivuotisen talviturkin ja söin ketunleivän, haha.


 
Aina on niin epätodellinen olo kun reissailee maasta toiseen, ku eka on hassua puhua suomea ja olla suomessa ja sitkun siihen just ehtii tottumaan, niin on aika mennä taas takasin ja siellä tulee taas oma hämmennyksensä. Varsinkin, kun en kauaa ehtiny asumaan meijän Dublin-kämpässä ennen mun reissua. Nyt on taas jo ihan jees ja arjessa ollaan. Kahvia kuluu ja silleen. 
Toi viimenen kuva on viiden tähden hotellin sviitin parvekkeelta otettu kuva, D:n sisko on töissä tossa hotellissa ja sen vanhemmat oli siellä mini-matkalla, joten mentiin sit kaikki yhdessä illalliselle. Oli kiva kuunnella, kuinka ne oli ollu kolmen tunnin hieronnassa ja mitä kaikkea ne oli syöny aamupala buffassa... Mulla lihakset huutaa hallelujaa ja aamupalapöydästä löytyy coco popseja, no näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Spot on wwith this write-up, I seriously think this site needs much
    more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the advice!    Look into my weblog - website ()

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3