keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Sunny day

Yeah, tänään on ollu oikee kemman luku päivä! Aamulla kello soi 7:20 ja kouluun kipitin jo 8:20 kemian tenttiin harjottelemaa vähä erilaisia tehtäviä, sen jälkeen lähdin koittamaan ihanaa mekkoani vielä viimeisen kerran ja oli se vieläkin ihana vaikka paljon lyhyempi olikin!! ;) Siellä meni taas se kymmenen minuuttia ja sen jälkeen käväsin fazerin kahvilan kautta Rikhardinkadun kirjastoon lukemaan, eväinä suklaakonvehteja ja café mocha, yammy :)
Siellä sitten vetäsin vihdoin sen kakkos kirjan loppuun ja siirryin kolmanteen, joka meniki yhdessä hujauksessa ja sain luettua sen KOKO kirjan!! ku tajusin et on enää parikyt sivuu jäljellä olin ihan ihmeissäni!!! Yleensä oon toooosi hidas lukemaan lukihäiriöni takia, mut nyt toi vaa meni! :D Siinä monta tuntia luettuani lähdin ostamaan eväitä kemman kurssia varten, joka alko viideltä, ja sitten vielä kolme tuntia kemiaa.... Oli vaa nii helvetin turhauttavaa ku jotku idiootit kyseli vaa jotain niiiin itsestäänselvyyksiä et olis tehny mieli lähtee sielt ulos! :DD
...no onneks tiiän kaikki noi perus jutut sentää etten iha nii tyhmä oo!

Ku lähdin aamupäivällä kotoa, oli ihan täydellinen kevät ilma! kännykkäni näytti et ulkona olis ollu jopa +5'C! :) päätin lähteä sitten "nahka" takki päällä mut laitoin varmuuden vuoks sinne alle sentää villapaidan, ettei tuu flunssa! :D tossa alla onki kuva päivän loookista ja puuhista :)

(kännykkä on vähä pölyssä ku laitoin sen hetkeks johonki sivuhyllyyn joka oli vähä pölyssä heh :D)...tosin on kyllä jotain mitä en myös ymmärrä, mut kaikkea ei voi osata! :)
Ton mä sitten luin kokonaan, MOOLI tuli ja mooli meni ja oon ylpee itestäni! :)
Toi oli mun näkymä kirjaston ikkunasta, ei kauhee kummonen mut aurinko paisto suoraan muhun!! AI ETTÄ ku teki ihanaaaaa!!! :) Tulee aina nii hyvälle tuulelle ku paistaa aurinko! ah mikä olo! :)
Kesää odotellessa! :)  


....mut sitku tulin sielt kurssilta nii sit satoki vettä.... minne se ihana ilma katos iltaa kohden ;(
Mut onneks saatii sentä nauttii päiväl tost ilmast :)

Huomenna lupasin mennä töihin 11:30-19:00 eli mut löytää sit sieltä jos haluu vaik tulla moikkaamaan :)

Nyt hyviä öitä ja kivaa loppuiltaa! :)

2 kommenttia:

  1. Sato vettä?? Onneks ei Nummelassa ainakaan :D Missä se sun abikurssi on, Helsingissä? Vitsi, olisit ollu tänään töissä niin oltais tultu nean kans moikkailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vettä... :(( ja joo se on helsingissä, iha siinä kampin vieressä :D ja oon siellä tosiaa huomenna, teretulemast ;DD

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3