perjantai 24. helmikuuta 2012

Tea for one

...Odotan niin sitä mun Englannin matkaa etten malttanu olla kertomatta mun suunnitelmmista tällee vähä etukätee.... :))


Ensimmäisenä lennän HKI-Vantaan lentokentältä suoralla lennolla Lontooseen ja siellä ajattelin nukkua yön yli hostellissa ja aamupäivällä lähtisin sitten junalla kohtiii.....


 ....WALESIA!! ja siellä nään ainakin yhen mun kaverin Joshuan, tosi mukava ihmine, ja etin itelleni jonku kivan ja halvan hostellin jos voi nukkua! :)
Walesissa oon ajatellu olla kaikkein kauiten kaikist paikoist missä käyn, oon siellä varmaanki viikon tai kaks ja siellä sitten pompin innoissani ihanilla rannoilla, haluun ehdottomasti käydä siel uimas oli vesi mite kylmää vaa!! ;D Sitten Walesin nähtyäni ja koettuani otan suuntani kohti.......Yorkkia! :) Yorkki on kuulemma tosi kaunis paikka, eikä noi kuvatkaa iha kauheilta näytä ;D!
Tuolla voisin sitten pälyillä taas kivaa ja halpaa hostellia mis olla ja vähä harhailla itsekseni ja käydä kaikis kivois paikois mitä löydän! :) Yorkkia lähellä on......tattadadaaa, SKOTLANTI! :) Skotlannissa oon itseasias ollu joskus vähä pienempänä, mut olis kiva käydä siellä nyt ku oon jo vähä vanhempi ja osaan nauttia asioista eri tavalla! :) Edinburgh onki sitte suht tuttu paikka mulle sittenku sinne meen :) ...voi olla et muistot palaa mieleen, eli riidat siskon kanssa joka oli sillon mukana ku oltii siellä :DDSkotlannin jälkeen en vielä tiiä minne meen, sen näkee sit! Mut voi olla et meen taas takasin Walesiin oleilemaan viel vähäks aikaa, saa nähdä :)!


Tällanen lomailu-paketti tällä kertaa ja mun innostus senku kasvaa!!! :))
....ensin kuitenkin ylppärit ja sitten tositoimiin ! ;)

Nyt, hyviä unia kaikille! :)

ps. suurin osa kuvista on googlesta ja pari mun kaverin Pian ottamia :)

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3