sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

night with mom


Lara oli päivällä nii sulone ku se kieri tossa matolla :) <3

Sitten tähän iltaan. Mentiin äidin kaa elokuviin ja jonoa oli aivan tajuttomasti ja katottiin et Sherlock Holmesiin oli vapaita paikkoja vain 15 jäljellä ku oltiin jonon loppupäässä!! Paikkoja meni kokoajan ja mä olin ihan paniikissa koska halusin kovasti mennä leffaan ja olis ärsyttäny niiin paljon jos ne kaikki olis menny!!! :( ...13... 8...5... paikkojen lukumäärä vaa väheni vähenimistään...
Oltiin luukulla ku oli 5 paikkaa jäljellä ja sittenku päästiin tiskille oli kuin olikin tasan kaks vapaata paikkaa, oikeesti MITÄ TUURI!!! :))) ne ei ollu kylläkään vierekkäiset, mut tosi lähellä silti, iha peräkkäiset ja napattiin ne kaks viimestä paikkaa siihe näytökseen ja mentiin onnellisena istumaan! :)


Äiti oli niin kiltti ja osti mulle pari donitsia ja kaakaon arnoldsista leffa-evääksi :)

Leffa oli tosi hyvä ja nauroin paljon, jos joku ei oo vielä nähny sitä nii menkää ihmeessä kattomaan!! :) Mutta sen jälkeen oli sopivasti aikaa käydä kahvilla ennenku bussi lähtee, ostin sit White cafe mochan (ei ollu läheskään yhtä hyvää ku starbucksin!) ja croissantin ja sit lähettiin kohti kotia :)
...nyt vähän randomisti meen mintun kaa iltakävelylle, tsaukki vaan kaikille ja hyvät yöt sittenku meette nukkumaan!! :)

2 kommenttia:

  1. Vooi kävipä hyvä tuuri :) kaikennäkösiä herkkuja sä siellä syöt, nami nami donitsia tänne kiitos!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha jooo hih herkkuja vaan mulleki lisää nam nam ;DD! ..en oo syöny keksejä vähää aikaan... :< vois ostaa tänää :D:D:D

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3