keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Meikkailuja ja pääsykokeita

Hip hei!

Tykkään meikkailla tosi paljon, joten ajattelin tehä tän postauksen alkuu tällasen meikki hommelin :)
Mun aamu alkaa kyl kotona aina sillä et heti ku mä herään, rupeen meikkaamaan, siinä samalla on hyvä herätä ku ei tartte ajatella mitää sen ihmeempii :)Pohjan teen päivästä riippuen joko Maybellinen moussella tai uudella Fit me-meikkivoiteella ja puuteria päälle :D! Mulla on tosi ärsyttävän hankala iho siinä mielessä et no, joo on näppyjä ja sit se rasvottuu nii helposti ja silti mulla on pintakuiva iho et rasvaa sit aina illalla tarvii koska muute aamulla naama kesii... :/Seuraavaksi sipasen vähä poskipunaa, toine on dermosilin ja toi joka on auki on Englannista sellasesta paikasta ku Pounland, se on sellanen joku K-marketin tapanen kauppa, paitsi et siellä iiihan kaikki tavarat maksaa vaan ja ainoastaan yhden punnan, mahtava shoppi!! :)
Sitten laitan joskus luomiväriä, joko tota iha H&M:stä ostettua tai sit tota IsaDoran luomiväriä, riippuu millä tuulella on haha :D!
Viimeiseksi laitan eyelineria (en aina mut aikas usein silti, toi on vaa vähä skrupune nii pitäs ostaa uus!) ja ripsaria, rakastan muuten tota ripsaria, iha mielettömän hyvä!
Kerran ku olin ostamassa uutta ripsaria nii toi sattu käteen ja päätin vähä panostaa, onha ne kuitenki mun ainoat ripset nii miksei vois vähä "hemmotella" niitä paremmalla ripsarilla ja kyllä kelpaa tolla IsaDoran ripsarilla räpsytellä, makso vaa jotai 15€ ja lopputulos on hyvä! Suosittelen!! :)
 ...Välillä jos sille tuulelle tuun nii laitan vähemmän silmämeikkiä ja korostan huulia jollaki huulipunalla, tossa on Lumenea ja Hydracolor ja sit pari mystistä huulipunaa pounlandista :D Seuraavaksi alan laittaa hiuksia, edelleenki mielentilasta, jos jaksaa, mut tykkään laittaa hiuksia nii ei mua haittaa kähertää niitä ja yleensä heräänki nii myöhää et jaksaa kihartaa tjtn :)Noo tossa nyt on kulmiaki vähä värjäilty äidin kulmvärillä, oli tylsää nii innostuin vähä meikkailemaa :D!
Jeees no se siitä sit! :D
Eilen näin taas Henkkaa ja käytii sen äidillä, syötii siinä ja juotii kahvit ja katottii salkkarit ja frendit,
oli oikei mukavaa! :) Sen jälkee oltii lähös takasi tonne Henkan siskon kotii ja Minttu sattu soittamaan sitten siinä, seki oli keravalla just sopivasti! Henkka sit sai idean kuttuu ne sinne Paulalle (henkan sisko) ja hengattii siin sit porukal ja katottii leffaa ja naureskeltii :)Haha otettii iha hirveitä (ja huonolaatusia: kännykkä + pimeä huone!) kuvia haha mut tälle vikalle me kaikki vaa naureskeltii, siinä on zombi-Pepi antautuneena, wtf?! :D:DTänää oliki sit vähä erikoine päivä, tai siis normaalista poikkeava, käväsin aamu kaheksalta Aalto-yliopistolla kusemassa kemian tekniikan diplomi-insinöörin valintakokeen ja no, tein kolme tehtävää kuudesta ja kirjotin loppuun:
"Nähdään vuoden päästä! :D :)"
Olimmä siellä nyt kuitenki pari tuntia, et kyl mä jotai tein, tai yritin tehä! Ei toi nyt todellakaa mikää mahdoton koe ollu, todellakaa, mut en ollu valmistautunu millään tavalla ja unohtanu jo osanki asioista nii haha, vähä hävetti miks ees menin tonne! :D:D
No, onpaha tultu käytyy ees yksissä pääsykokeissa :)
Ainiii ja tosiaa käytii tänää kahelta ottamassa vähä kuvia mun kiitos kortteihin, kuvien pitäis tulla huomenna mun sähköpostiin josta voin sit ite valita mieluisen kuvan, pistän tänneki pari niistä, toivottavasti onnistu et kehtaan lähettää ne.... :)! Samalla nappasin passikuvat autokouluu varten, ajattelin et jospa se nyt vihdoin etenis ees askeleella !:D

Nyt ootan vaa et salkkarit alkais, haluun jotai tekemistä!! KUOLEN tylsyyteen tällä hetkellä! :((
Palkka tuleeki näköjää vasta huomenna ja operaatio jatko-mekon osto alkakoon ;)

Mutta mutta, nyt meen kattoo tuleeks tellusta mitää,
eli se on moro! :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3