tiistai 10. heinäkuuta 2012

hiukset

Hups on hiukset vähä lyhentyny, viime perjantaina kävin leikkaamassa :D tykkään kyl! :)
Ainoo aisa mikä mua häiritsee näis ons e et nää pitää nyt suoristaa ku mun latvat taipuu nii paljo nii se näyttää iha sika tyhmält nytku nää on lyhyet!:D:D no, suoristusrautaa vaa kuumenemaa :)
Ja iso plussa on kyl se et nää on nyt hyväkuntoset!:D ei yhtään kakshaarasia eikä kuivia, kyl sen tunteeki ku näprää näitä! :)

Kuva hiuksista ennenku olin leikannu niit ollenkaa, jo enne ylppäreit:

olihan ne pitkät mut ku vertaa nii iha eri luokkaa tää hiuksen laatu! :D:D


....Mitä muuta on tapahtunu nii musta tuli nyt eilen virallisesti inttileski, jeps, henkka alotti eilen intissä enkä oo kuullu siitä nyt mitään sen jälkeen, toivottavasti se on siel iha hengissä! :D
Eilen en päässy ees saattamaan sitä sikaa sinne ku mul oli töitä.... :/
Oli aivan järkyttävän kiireinen ja kunnon katastrofi päivä!:O asiakkaita vaa tuli lisää jono kaupalla, tosi moni ottaa jätskii ja kaks jäätelöö oli loppunu ja sit 20, 10 ja 5 centin kolikot oli kokoajan lopussa nii siitä sit vaa annat vaihtorahaa takasin 1,80€.... Sit mä jotenki onnistuin säätämään kahvinkeittimen kanssa et ku laitoin suodatinpussin ja purut ja sit se horjahti jotenki et puolet niist puruist lentää ympäri ämpäri koko pöytää ja sit laitan silti kahvia valumaan, no puol pannuu on valunu ja tajuun et siel kahvipannun sisällähän on kahvinpuruja, minähän järkevänä tyttönä otan sen koko suodatinosan siitä pois ja se on TÄYNNÄ tulikuumaa vettä ja kahvinpuruja, ne lentää kädelle (ihme ettei muute tullu palovammaa! :o) ja pöydälle ja siin onki sit siivoomista.....
Yhes vaihees myös toinen kassa sanoi ittensä irti vartiks.........
Mukavaaa indeed! :D

Nyt onneks pari vapaapäivää ja torstaina, perjantaina ja lauantaina sit uudestaa, ja sitten vielä kerran maanantaina ainakin :)

No mut ei kai tässä nyt muutakaan, tänään nään minttuu ja parii muuta kaverii ja mennää vissii ajelemaan ja huomenna oon hannan kaa :)!

Tää päivä kiittää ja kuittaa! ;D

4 kommenttia:

 1. Noi hiukset on niin kivat :) haha mitä säätöä sulla ollu töissä, oivoi. Olet ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo eilen teki yks työntekijä iha saman virheen ku mä!:D en tiiä mikä siinä kahvipannussa on!!:D

   Poista
 2. voi vitsit, oot tosi nätti ja sulla on jotenki tosi kivat silmät! :)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3