perjantai 13. heinäkuuta 2012

puuhailuja


(merkki: O.N.E)
 Pari viikkoa sitten ostin kellon kultajousesta -50% alennuksella ja se oli vähän liian iso, joten se myyjä laitto sen kellosepälle joka kuulu kellon hintaan, jota siis jäi ton alennuksen jälkee vaa kaks kymppiä, iha mahtavaa!! :) Tykkään iha sikan tost kellosta, se on must tosi kaunis!! :)

töistä pari päivää sitten, tollasessa asussa siellä puuhailen :) ..onpa muutes huono kuva! :D

nami nami kinkku-crroissanttia! :) Fazerista 5,80€ (kyllä, se on kallis!) mut mä sain ton ilmatteeks ku toi olis muuten menny roskii :D! ...työn etuja, työn etuja ;) 


Kuva obviously ennen kanariaa ja hiusten leikkausta :D

yksi kaunis ilta oltii Mintun kaa ajelulla :)

 Hieman sekane postaus mut joo nyt tähän viikkoon, joka on mennyt aivan HELVETIN hitaasti!!!! :OOO okei, oon tehny vaik mitä täs! :D maanantaina töissä (ja päivä jollo henkka lähti inttii) tiistaina menin sitten extemporeena yhen Juhan mökille Mintun, Temen ja Jyrin kaa, oli iha sika rentoo ku vaa uitii siel ja saunottii ja tällai! :) sit keskiviikkona näin mun vanhaa yläaste kaveria Hannaa ja kävin kattoo sen ja sen poikaystävän uutta kämppää hakunilassa, jonka jälkee lähettii käymää tikkurilan tikkuri-kauppakeskukses, sieltä löyty vero modasta yks aivan ihana punanen huivi, vaa 5€ ja sit seppälästä punanen matta-kynsilakka, 2,95€ :)!
Tikkurilasta menin käymään sitten kotona nopsaa, jonka jälkeen Jyri tuli hakemaan mua takasi sinne Juhan mökille, siel sit vietettii iltaa ja vähä siinä siemailtii juomista ja käytii uimassa (siis ihan selvin päin uitii tietty!) ja saunassa ja yöllä grillailtii makkaraa heh :) oli iha sika kivaa ja rentoo ja älyttömän kiva oli olla mökillä pitkästä aikaa!! :) Sen Juhan mökki sijaitsee siis Mäntsälässä, jonne ajaa Keravalta alle 30 min :D

Eilen sitten Jyri, aka YKÄ, lähti kuskaamaan mua sieltä Mäntsälästä asti töihin kolmeks, jonka jälkeen sitten Juhalta tulee viesti: "Tullaan hakee sua" ja olin et oho :) Olin jo henkisesti valmistautunu menee kotii bussil mut olin vaa et aaalright!:D

Tässä vähän videomateriaalia eiliseltä automatkalta helingistä keravalle, haha oltii kaikki vähä väsyneitä :)   


Ihan illalla ykä heitti sit mut ja mitun ja temen kotii ja kävin nukkumaan, tänään sitten olin vaan töissä mut minttu ja sen naapuri hanna tuli moikkaamaan mua töihin, annoin niille sit vähä jätskii ja kahvii ja teetä hehe :)

Huomenna vielä uudestaan töihin ja sen jälkeen sit Juhan kämpille grillailemaan keravalle! :D

Sen jälkee ku Henkka on lähteny inttii nii aika on menny iha älyttömän hitaasti, mut ens viikon perjantaina nähää ku se pääsee lomille, ihanaaa :) ja sitten lauantai-maanantai välisenä aikana Kristan kanssa vähän telttailemaan jonnekin, only God knows where!! ;))

Nyt nati nati :)!

2 kommenttia:

  1. hahaha nauroin tolle videolle :D oot niin lettu. haha ihana. joo telttaileeeee! jeee! ikävä <3

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3