lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hollanti-kuvia

Mitä ihaninta päivää!
Monikan lähettämät kuvat löysivät perille mun koneellekin ja tässäpä näitä nyt olisi iso kasa :) 
Pyörät oli damissa tosi kova juttu, tosi moni veteli pyörällä siel satoi tai paistoi! Olishan se kieltämättä ollu aika kätevä kapistus jos hotelli olis ollu pyöräilymatkan päässä.
 



Hotellilla juotiin melkeenpä joka aamu kahvit ennenku lähettii liikenteeseen, pieniin pikakahvijauhe-tikkuihin oli siis turvauduttava, jossei jaksanu oottaa paria tuntia päästäkseen Starbucksiin!
 Kuvassa näkyykin toi mun harmaa over sized -neule, en vieläkään tajua että se maksoi vaan EURON, normaalihintasenahan se olis maksanu 19,95€!
En todellakaan tiiä miks maksoin siitä vaan euron, hyviä nää hollantilaisten random-alennukset!

 Raita-paituli oli River Islandin alennusrekistä, rakastuin toho heti ja varsinkin noihin olkapäiden yksityiskohtiin, ah!

 Elikä siis noissa kuvissa ollaan menossa syömään vähän nuudelia, noo kuten aikasemmassa postauskessa kerroinki et se meijän mättäys tuol kiinalaises buffassa oli iha hullua! Syötiin eka molemmat sitä itse ruokaa varmaan kolme tai neljä isoa lautasellista, jonka jälkeen oltiin jo ihan täysiä, mut sit käytiinki viel vilkasee jälkkäripuolta..... molemmat vetää viel neljä lautasellista jätskii, tuulihattuja, mansikoita, persikoita etc... Valehtelematta en oo ikinä ollu niin täys ja tuntu et maha räjähtää hetkellä millä hyvänsä!



 Päästiin myös piiiiiitkän odotuksen jälkeen Primarkkiin shoppailemaan, siellä menikin sitten aika paljon mutta sieltä kyllä lähtikin ihan kivasti ihania juttuja mukaan! Primark, tai Amsterdamin keskusta ylipäätänsä, ei ollutkaan mikään nopein matka, hotellista sinne oli tällanen matka:
Hotellilta bussilla Van de Mortelstreetiin, sieltä bussilla puoltoistatuntia Schipolin lentokentälle, sieltä 30min kolmannella bussilla Leidsepleiniin Amsterdamiin ja siitä käveltiin joku 15min Amsterdam CS:n ja sieltä junalla 10min Primarkiin,
helppoa eikö?
 ....hätä keinot keksii, tajuttiin sentään hommata kertakäyttö haarukoita. On tää hassu kyl ku aina ulkomailla on nuudeleiden kaa ongelmia, Lontoossa sillon oli kippo muttei ollu minkään näkösiä ruokailuvälineitä, sillo piti soveltaa hammasharjoilla ja hengareilla sitä syöntiä!
 
 

Alla olevat kuvat on lähtöpäivältä, tunnelma haikea, mutta vielä piti nauttia täysillä päivästä vielä kun siellä oltiin! Meillä oli siis koko päivä aikaa oleskella, koska lento kohti kotia starttas vasta seittemältä illalla. Huone piti kuitenkin luovuttaa jo kahdeltatoista, joten päätettiin mennä lentokentälle hengailemaan.
....tässä vähän esimakua vammailuista reissun aikana! muuta matskua en tuu julkasemaa, koska no, jos näkisitte tietäisitte ;D

Monika on kyllä niin kaunis!

Siinä iloinen turisti nauttii viime hetken auringosta Starbucksin mustikkamuffinssi ja iso latte kädessä, mm !

Siinä kaikki tällä kertaa, palaillaan! ;)

2 kommenttia:

  1. a'Dam <33 Tuut kyllä uutenavuotena meiän kanssa!
    Toi sun profiilin kuvaus täsmäis ikääpaitsi muhunkin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo todellakin tulen!!! :) hahah ei keksi- ja matkustelurakkaus ikää katso ;)

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3