tiistai 2. huhtikuuta 2013

Holland 27.3.-1.4.

 Goedenavond, eli iltaa!
 
Eilen yöllä kello 00:50 lentokone laskeutui kotosuomeen ja kaunis Hollanti jäi taakse.
Kokonaisuudessaan matka oli aivan huikea ja matkaseurana toiminut Monika ihan mahtava!! Lunta ei matkalla näkynyt maassa ja asteetkin pysyttelivät aika hyvin plussan puolella, iltaisin oli tosin yleensä vähän kylmempi, brr..
 
Matkaan sisältyä muunmuassa: punaisten lyhtyjen hämmästelyt, järjetön mättö kiinalaisessa buffassa, shoppailua amsterdamissa, kahvin kittausta kaksin käsin, bussilla matkustelua, erittäin paljon naurua ja kohtuutonta vammailua....
 
Meidän hotelli sijaitsi kahden tunnin bussimatkan päästä Amsterdamin keskustasta ja bussia piti matkan aikana vaihtaa vähintään kaksi kertaa, että oltiin takaisin hotellilla...
säätämistä siis, mutta sekin meni oikeen lepposasti kauniita maisemia katsellessa!
Huolimatta kaukaisesta sijainnistaan hotelli oli kyllä oikein hieno - se sisälti kylpylän, tenniskentät, pyörävuokraamon ja muutaman ravintolan. Läheltä löytyi vielä keilauspaikka, casino ja se kiinalainen ravintola.
 
Enemmän kuvia tulee myöhemmin Monika-kullalta, mutta tässä vähän esimakua Hollannista:
Den Haag
 Koluttiin oikeastaan koko Hollanti läpi, you name it - me oltiin siellä!
Bussit kierti nimittäin kaikki maailman pikkukylät, pellonpientareet ja navetat, siksi matkat kesti aina niin kauan. Alko tulla vähän ikävä jopa HSL:ää....
Amsterdam

Hotellin viereiseltä bussipysäkiltä
Kahvia taidettiin juoda ehkä vähän liikaakin! Yks ilta Starbucksissa istuessa me vaan naurettiin ihan kokoajan, ihmiset siinä ympärillä varmasti ajatteli et me ollaan ihan pilvessä, vaikka mitään ei oltu otettu! Jopa bussikuski kysyi ollaanko me humalassa, hups..
 
Asia mitä odotin matkalta innoissani oli shoppailu. Ennen lähtöä oli todella vaikeaa malttaa mielensä ettei ostaisi mitään, mutta odotus palkittiin kyllä!

Tässä murto-osa mun ostoksista:
Mun uudet beibet: Pimkie 35,95€, sain näistä -10% alennusta, mutten tiedä miksi!
 
Bikinit New Yorkerista, 14,95€ ja 9,95€


 
 Tää mun korujen ostelu on jotain ihan järkyttävää (alarivin keskikuva on kylläkin vyö hihi), tossa ei ole vielä läheskään kaikkia koruja mitä matkalta ostin.... Tullessa kotiinpäin mun piti jäädä turvatarkastukseen hetkeksi, koska ne halus tutkia mun laukun, kävi ilmi et kaikki mun korut oli näyttäny läpivalasus epäilyttäviltä, tarkastaja-täti oli vähä huvittunut kun siellä olikin vain iso läjä koruja...
 
Lisää juttuja ja kuvia Hollannista tulee siis vielä vähän myöhemmin (mulla suurin osa kuvista ja videoista on julkaisukelvottomia) !
 

Ennen matkaa en oikeen ehtinyt tehdä postausta, koska majailin Kristalla nummelassa ja pari yötä kaverilla Lohjalla, yhteensä olin viikon poissa kotoa. Kaikessa lyhykäisyydessään tiivistän etten ole enää Café Carusellissa töissä,  mutta nyt olen takaisin mistä kaikki alkoi: Fazer Café.
 
Tänään olin ensimmäistä vuoroa siellä pitkään pitkään aikaan, ja tuntu hyvältä olla taas siellä, koen sen jotenkin niin kotosaks paikaks! Tän viikon oon ainakin nyt joka päivä siellä.
Ens viikosta tiiän sen verran vaan, että meen varmaan käymään Nummelassa ja Lohjalla, torstaina saankin sanoa heihei mun toisillekin viisaudenhampaille, hui !

PS. Kun oltiin Schipolin lentokentällä odottamassa paluulentoa, siellä oli ehkä hajottavin pariskunta ikinä: molemmat näytti korkeintaan 16-vuotiailta ja tytteli huusi aina kovaan ääneen jotain pojulleen lisäen "Beibi"-sanan joka lauseen loppuun. "Jää sä tähän, beibi" "Mä istun täällä, beibi"
Väsyneenä me naurettiin niille ihan älyttömästi!

Palaillaan,
that's all! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3