torstai 4. heinäkuuta 2013

Ruissia kohti

 Helloyy everybody!
Hyppään nyt suoraan viime viikon perjantaihin, jolloin käytiin Monikan kanssa ensin nauttimassa Starbucksista ja illalla sitten kohti Dondoa - millonkohan viimeks oon ollu sielläkin? No, tulipahan siellä nyt käytyä ja muutamat juotua, kröhöm. 
 

Lauantaina sitten menin Nummelaan Kristan "Pyykinpesukoneen kastajaisjuhlaan" ja pyykinpesukone saikin nimen: Vilpuri, haha. Hauskaa oli jokatapauksessa ja juotua tuli taas, mutta vain sopivasti ja vähän sen yli :-D

Alkuviikko menikin sitten palautuessa ja nukkuessa, piti kerätä voimia nyt tulevaan viikonloppuun, huomenna nimittäin otan mun luottorepun (=reppu, joka on ollu mulla mukana Englannissa ja Hollannissa) selkään ja otan suunnan kohti Nummelaa ja lauantaina otetaan Kristan kanssa teltta, makuupussi ja kaikki muutki kamat mukaan ja suunnataan RUISSIIN!! Sunnuntaille meillä on liput, mutta mennään lauantaina leirintäalueelle jo valmiiksi fiilistelemään.
Odotan iha mielettömästi huomista päivää ku pääsen hypettämään Kristan kaa tulevaa ja niin kauan odotettua viikonloppua, tiedän jo nyt että kivaa tulee todellakin olemaan!
 
...luottoreppu, teltta ja Macklemore odottaa mua joten palaillaan viikonlopun jälkeen ;-)

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3