keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ruisrock 2013

NONIIN, vihdoin pääsin kotiin koneelle väsäämään tätä postausta! :-)
 
Tekemisen täyteiset pari viikkoa takana, mutta erittäin mahtavat sellaset. Ruissi oli aivan mahtava, meillä oli liput vasta sunnuntaille, mutta mentiin leirintäalueelle jo lauantaina fiilistelemään. Ilta starttas tavaroiden raijaamisesta ja teltan pystytyksellä, sen jälkeen oli vuorossa juomien korkkaus! Oltiin neljän kokoonpanolla: minä, krista, tomppa ja jesse. Pelattiin juomapeliä ja illalla pojat lähti festarialueelle ja ajateltiin eka ottaa kristan kanssa pikku päikkärit, että jaksais sit viipottaa yöllä. No, toisin kävi! Kasa randomeja lohjalaisia tytsyjä tuli siihen meijän teltalle ja loppuillasta meitä oli ehkä joku 10 tyttöä meijän teltan ympärillä ja juotiin ja naurettiin älyttömästi! Oli hirmusen hauskaa ja ihan se ihan loppuloppuilta onki hiukan häilyväinen mulla, mutta aamulla oliki sit sen mukane olo.. yök. 

Hirmusesti otettiin Kristan kaa kuvia sieltä (taino, Krista otti melkeen kaikki) ja nyt niitä on tässä kiitettävä määrä:
 
 
aamutunnelmia
ryytynyttä porukkaa

Seuraavana aamuna mä lagailin meijä teltassa jalat ulkona auringossa ja koitin olla nukahtamatta, silmänräpäystäkään en saanu yöllä unta, koska ulkona oli bileet pystyssä 24/7...
Mäkissä käynnin ja jääkylmän suihkun jälkeen alettiin valmistautua festareihin, ja Macklemoren näkemiseen aaah! Bussi meni leirintäalueelta ruissalon lähelle, piti kuitenkin kävellä about kolmisen kilomertiä, että pääs itse festarialueelle. Matka meni kuitenkin suhteellisen nopeesti maisemia katsellessa, tie meni nimittäi luonnonsuojelualueen läpi.
 
Macklemore esiinty 20:45 ja odotettiin sitä jäätävässä ihmisrysässä 1h 45min... Oli kyllä sen arvosta!!

Tää meijän tavaramäärä oli aivan jäätävää!! Ryytyneenä, darrasena, väsyneenä ja erittäin nälkäisenä kiiruhdettiin sunnuntai-illalla kohti Nummelaa. Vaikka päiviin sisältyi omat itkunsa, kokonaisuudessaan viikonloppu oli kerrassaan mahtava ja seura loistavaa, kiitos siitä itse kullekin! :-))<3
 
Ruissin jälkeen olin koko viikon Nummelassa Kristan seurana ja nyt lauantaina tulin kotiin pitkästä aikaa, ihana Jasu pelasti mut antamalla kyydin mulle kotiin, en olis kyllä selvinny mun tavaroiden kanssa busseista! :-D Viikon sisällä oon ehtiny saada aivotärähdyksen ja olla kuumeessa, tähän ei onnistu ehkä kuin vain minä!
Ensi viikon maanantaina olen 20-vuotias, hui. Keskiviikkona menen taas Nummelaas ja otan vihdoin itselleni kielikorun!!! Nyt lauantaina meen kuitenkin juhlistaa omia syndejä Vapianoon muutaman ihanan tytsyn kanssa ja syömään hyvää ruokaa. Sunnuntaina sitten äidin kanssa pienelle shoppailu-reissulle helsinkiin ja saan vihdoin mun synttärilahjan, siitä kuitenkin myöhemmin... ;)
 
Paljon on tapahtunut ja paljon asioita oon tajunnu elämästä, mutta niistä sitten eri postaus, jottei liian pitkää tule. Nauttikaa auringosta, palaillaan! :-)

4 kommenttia:

 1. Hei kerro mulle minkä niminen appsi toi juomapeli on? Siis tämä korttipeli mikä näkyy tossa yhessä kuvassa. Oon jo pitkään yrittänyt metsästää sitä mun iphonelle
  Ps. suloinen blogi :)
  -eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole valitettavasti mun iPhone, koska sellasta en omista, mut yritän kysellä mikä toi on! :)

   Poista
 2. On tolla sun ystävälläs pokkaa vaihtaa lennosta :) mistä lie poskien punotus johtuu ;)

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3