torstai 25. heinäkuuta 2013

Synttäri pynttärit ja ylläri pyllärit

Vapianossa syömässä tytsyjen kanssa // Synttäriruusuja vanhemmilta // Kristan synttärikortti mulle fb:ssä :-DD // Synttäriruusut kokonaisuudessaan ja kortti // Nimpparilahja; Matkaopas Irlantiin! // Vantaalaisten käsitys taiteesta.... // Äidin leipoma älyttömän hyvä kakku!! // Minä 20-v "Kulta"-cociksen kanssa
 
Iltaa iltaa! :-)
Ollu mukavat pari viikkoa, johon sisältyy muun muassa omien 20-v synttärien viettoa Mintun kanssa Jumbossa ja tyttöjen kaa Vapianossa, nimpparien (itseasiassa kaksien) viettoa, nummelassa olemista, kotonakin oleskelua, antibioottikuuri, töissä käymistä ja synttärilahjan metsästämistä ja iso ylläri!
 
Oon ollu nyt ihan älyttömästi mun ihanien ja rakkaiden ystävien kanssa, ja hyvä niin, tykkään kun on kokoajan jotain menoa, meininkiä ja kivaa tekemistä. Viime lauantaina oltiin tosiaan Vapianossa vähän niinkun viettämässä mun synttäreitä, tulin suoraan Fazulta töistä ja ostin ruoan kanssa kylmän somersbyn päärynäsiiderin, kunnes tajusin että mulla on antibioottikuuri meneillään... kyllä ketutti! Olisin sen yhden siiderin halunnut juoda työpäivän päätteeks... Monika onneks joi sen ja osti mulle tilalle alkoholittoman mansikkamargaritan.
Vapianossa oli siis Monika, Oona, Minttu ja Julia (vai Juulia?). Juliaa en aikasemmin ollut tavannu, mutta oli kyllä ihan älyttömän mukava, terkut siis sinne jos tätä jostain syystä luet! :)

Sunnuntaina heräsin suoraan ruokapöytään, äiti oli loihtinut mitä parhainta ruokaa, siitä oli nimpparipäivän hyvä alkaa! Käytiin pyörähtämässä Helsingissä, muttei sieltä oikeen löytynyt mitään, synttärilahjaa yritin etsiä Stockmannilta mutta juuri se tietty tuote oli loppunut, just mun tuuria.....
Maanantaina puolestaan sain aamupalaksi huippu hyvää äidin tekemää kakkua, samanlainen kakku oli mulla itseasiassa kun täytin 5 vuotta, ei se maku paljo ole muuttunu!
Käytiin Mintun kanssa sitten Jumbossa kiertelemässä ja mentiin leffaan illalla kattomaan The Internship, kunnon asenne-leffa, suosittelen ;) ...kävin myös Jumbon Stockmannilla metsästämässä haaveilemaani synttärilahjaa, no, se oli sieltäkin loppunut jumaliste!!!
 
Tänään kuitenkin sain vihdoin kauan metsästämäni asian: Michael Korssin mustan nahkalompakon kultaisella laatalla, rakastan tätä ja aijon suojella tätä hengelläni!!<3
 
Ja vielä kaikista isoin ylläri mikä tällä viikolla on tullut: MÄ LÄHDEN KREETALLE VIIKON PÄÄSTÄ!!!!
Alunperin mun kahden isosiskon ja äidin piti mennä yhdessä Kreetalle ja mä olisin jäänyt suomeen hoitamaan meidän koiraa, mutta sitten mun toinen sisko ei voinutkaan töiden puolesta lähteä kyseiselle matkalle, joten minä otan sen paikan lentokoneesta ja suuntana Chanian hiekkarannat ;)!
 
Näihin tunnelmiin ja palaillaan taas, Adiosss! ;-)

2 kommenttia:

  1. Uuuuu laita kuva siitä lompakosta! :)) Vähän siistii, että pääset reissuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jooo I will ;-) joooo älä vaa tuli ihan puskan takaa, kelpaa!! :-))

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3