tiistai 30. syyskuuta 2014

Kirjoja ja kaakaotaKuvat kertoo tällä hetkellä enemmän kun mun ajatukset, pää lyö ihan tyhjää.

Eilen käytiin Davidin kanssa isossa kirjakaupassa Waterfordin keskustassa, jossa oli samassa söpö ja viihtysä kahvila rakennuksen toisessa kerroksessa. Samalla sekunnilla kun kävelin ovesta sisään ihastuin siihen paikkaan ihan täysin! Ehkä mun sisäinen pieni nörtti heräs eloon. Tunnelmallinen ja hiljainen paikka oli jotain niin erilaista verrattuna muihin paikkoihin täällä. Se oli vähän niinkun kirjaston ja kirjakaupan sekotus, kirjoja sai lukea vapaasti, muttei mitään tarvinnut ostaa. Mikä oli musta tosi outoa, mutta samalla älyttömän hyvä idea.

Jumituin tiede osastolle kattelemaan kirjoja ja nappasin luettavaksi "DNA – the secret of life" -nimisen kirjan, joka kerto miehestä, joka selvitti DNA:n rakenteen ja koulua ajatellen mun piti ostaa " Physics in minutes" -niminen kirja, mutta se jäi vielä toistaseks hyllyyn.
Ja se kaakao....taivaallista! Davidilla tais olla aika tylsää puolentoista tunnin oleskelun jälkeen, mutta mä olisin voinu olla siel vaikka koko päivän. Siellä oli jotenkin vaan niin kotoisa olo!

....Oon mä täällä shoppaillutkin, mm. ihanan pitkän beigen takin, beiget korkokengät, paitoja, laukkuja... Vois joskus käskeä tota yhtä nappaamaan musta jotain kunnon kuvia, ettei tarvi aina kännykkä kuvia katella. Nyt vähän sipeä ja salkkareita,

palaillaan!
xxx

4 kommenttia:

 1. Joo jotain asukuvia tai muita tunnelmakuvia ois kiva katella :) Vähän kuulostaa hauskalta toi kirjakauppa/kirjasto/mikälie! Oispa Suomessakin tollasia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo jos sais ton kunnon kameran käyttöön nii sais hyvii kuvii :) haha joo se oli kyl just jees vähä erilaista tunnelmaa ;D

   Poista
 2. Rakastan sua! <3 oot maailman paras.

  VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3