keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Living in the moment

"Never think of the past it'll bring you tears.
Don't think of the future and all it's fears,
Just live in the moment with joy and cheers."
 
Tässä viimeaikoina on noussu vahvasti mun elämässä pinnalle, että pitää elää hetkessä. Mitä sitä turhia suunnitella ja stressata kaiken maailman asioita, kun kaikki menee kuitenkin niinkun niiden pitää! Asioita tapahtuu, hyviä ja pahoja, kaikkiin ei voi itse vaikuttaa,
joten just deal with it.
 
Elämästä nauttii luonnollisesti parhaiten sillon, kun osaa nauttia ja arvostaa kaikkia pieniäkin juttuja. Ainakin ite nautin älyttömästi esim. ihan kahvikupposesta parvekkeella auringonvalossa tai keväällä ilmestyvistä pienistä vihreistä silmuista puiden oksilla... Ihan pienetki jutut voi pelastaa koko päivän!
 
Pitkästä aikaa jotenkin nautin omasta elämästä ja jokasesta päivästä iha täysillä. En muista millon viimeks mulla olis ollu näin vapautunut fiilis! Vaikka seurustele onki iha jees nii nyt oon kokenu et ehkä tää sinkkuus onkin enemmän se mun juttu, ainakin tässä elämänvaiheessa. Yleensä ihastuin niin kovin helposti, mut nyt järki pääsee enemmän valloilleen tän tytyn pääkopassa!
Tähän väliin vois heittää taas Aviciin "I Could Be The One"-biisin musavideon, siinä on asennetta parhaimmillaan.
 
Tiivistettynä siis olen erittäin tyytyväinen elämääni tällä hetkellä ja tulevaisuus voi näyttää vain positiiviselta. Sekin vielä, että tasan kahen viikon päästä olen Amsterdamissa, huikeaa!
 
Life's goood,
xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3