perjantai 21. kesäkuuta 2013

Mielenvikast läpändeerust


Hola a todos!
Eilen tulin Lohjalta tähän Kristalle Nummelaan. Väsytti ihan älyttömästi koko päivän ja jutut olivatkin sen mukaisia (eli teille jotka on nähny tietyn videon kristan blogissa: olin hyvin väsynyt, ja teille jotka ette oo nähnyt sitä, jos kiinnostaa tämä järkyttävyys, niin ei muutakun osoitteeseen http://krisyaaa.blogspot.fi/2013/06/etten-sanois.html varoitan kuitenkin materiaalin järkyttävyydestä - jäätävää!) .. Tänään kuitenkin sain nukkua ihan hyvin ja nyt jaksaakin sitten viettää elämäni ensimmäistä jussia kavereiden kanssa, ja vielä suomessa. Tasan vuosi sitten olin nimittäin Kanarian auringon alla Mintun kanssa, kyllä sekin kelpaisi nyt paremmin kuin hyvin!
Tänä vuonna menen kaverini kanssa Sammattiin johonkin möksälle, saa nähdä minkälaista siellä on, en nimittäin tunne sieltä ketään. Naurattaa mun eiliset ostokset nyt juhannukseksi: aski tupakkia ja kaksi somersbyn siideriä - näillä siis mennään!


Tällainen pikainen postaus tällä kertaa, niskat on nimittäin nyt niin jumissa ettei tästä koneella kyykkimiseestä tule yhtikäs mitään. Hyvää Jussia itse kullekin karvamadolle siellä ruudun toisella puolella! :-D

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi!!! <3 Menikö juhannus riehuen! :D

  PS: Mikä on sun lempparikirja tai tarina lapsuudesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos kiitos :-)<3 noo riehuin sopivasti, en liikaa mut silti oli hauskaa! ;D
   hmm... en oo ikinä ollu oikee mikää kirjojenlukija, ehkä pienenä kaikki lempparisadut oli äidin itsekeksimiä :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi <3