sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Intiaanikesä

Alan jo palata elävien kirjoihin, tosin väsymys painaa päälle aika pahasti. Eilinen, ja kerrassaan mahtava, ilta takana. Oli aivan super hauskaa, en muista millon viimeks olisin nauranu noin paljon!
Illan suussa näin Monikan ja mentiin Espalle istuskelamaan ja odottamaan Sannan tuloa. Siinä naureskeltiin ja napsittiin kuvia, kunnes joku ulkomaalainen mies tulee puhumaan meille järkyttävän huonolla englannillaan... Jotain se ukkeli selitti, että mulla olis kauheita ongelmia mun "poikaystävän" kanssa ja "kihloissa olevan" Monikan sormuksessa oli jotain pahasti pielessä, hiton hämärää touhua.... Onneks se sitten jatkoi matkaansa ja saatiin taas olla rauhassa. Sannan tultua lähdettiin pikkuhiljaa kävelemään Motellettiin päin, jossa ilmeisesti oli avajaisilta, pitihän se mennä kurkkaamaan. Ensin siellä ei ollu oikeen ketään mutta sitten se paikka vaan räjähti ja porukka jonotti jopa puolkin tuntia et pääsis sisään!
Tuttuja tuli vaikka kuinka paljon vastaan, oliki kiva vaihtaa joidenkin kanssa kuulumisia näin vuoden tai kahden takaa.

Espalta vähän kuvaa :-D

Motellettiin tuli myöhemmin myös pari entistä työkaveria Aries ja Virgo (+heidän veli ja kaveri). Sanna ja Monika lähti kotiin jo suhteellisen aikaisin, joten jäin juhlimaan Arieksen ja Virgon kanssa, kieli vaihtui siis englantiin, koska suomi ei oikee kuulunu heijä vahvuuksiin. Nää jätkät oli ihan hulluja juhlijoita!! Siinä oli sellasia holi-sieniä ja nää tanssi ihan hullun hyvin ja paljon, voi terve, aivan päätöntä seuraa! Tällä porukalla menen kyllä vielä todellakin uudestaan juhlimaan!! :D Siirryttiin loppuillasta Tivoliin, järkytyin koska sisään maksoi KAKSKYT EUROA, anteeks mitä?!! Mutta onneksi ihana Virgo maksoi mut sisään, narikka olikin sitten erikseen kolme euroa, aivan järkyttäviä nää hinnat ku ei voi narikkakaan sisältyä toho hintaan...!
No mutta kuitenkin, siinä olin jo vähä enemmä ku pienissä ja sitten mennää baaritiskille, nää tilaa viis jotain oudon näköstä shottia, sellasta sinistä litkua.. Humpsautetaa ne shotit lärviin ja ei helkutti kun poltti kurkkua!!! Kaikki yskittiin ja lyötiin pöytää kun oli niin väkevää, kysyin siinä sitten jälkeenpäin että mitä ihmettä se oli: "Absinttia" oh no! Kyllä se sitten tekikin tehtävänsä.. Tanssittiin varmaan kolmensadan hikisen ihmisen keskellä itekin hiestä märkänä, oli tajuttoman kuuma eikä ulos päässyt... Sitten tuli pilkku ja ihana Janna pelasti mun iltani päästessäni sinne yöksi<3 Krista soitti mulle siinä joskus viiden aikaan aamuyöstä ja mä vaan nauroin koko puhelun ajan kippurassa ja vedet silmissä ja vielä sen jälkeenkin, naurattaa vieläkin vaikken edes muista koko puhelua hahah!

Tässä kuitenkin vielä pari kuva eilisestä:
Inkkari oli nähtävästi mun illan asun teemana, ei oo tällä kertaa kuvaa koko asusta mutta näillä mennään. :)
 
 
Huomenna otan suunnaksi heti aamusta Nummelan, täältä tullaan Kristaseni<3
Mutta nyt mä taidan mennä nukkumaan, oon kuoleman väsyny...
Raato kuittaa, hyvää yötä :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3