maanantai 19. toukokuuta 2014

Mekko päälle ja menoksHelloo again!

Mahtava viikonloppu takanapäin ja uusi työviikko edessä. Nyt kyllä jaksaa töissä käydä, kun on vähän irrotellut parhaan kamusen seurassa! ...Kuulin perjantaina ikäviä uutisia töistä ja työkaveristani, jotka latisti omaakin fiilistä aika lailla, mutta uskon ja tiedän, että kaikki tulee menemään hyvin ja asiat järjestyvät!

Lauantaina oli Jaanan valmistujaiset, jonne mentiin Kristan kanssa. Meno jatkui tietty Nummelan Antonioom, jossa oli mahdollisuus voittaa matka Bulgariaan viikoks, no ei voitettu... Sunnuntaina Kristan mennessä duuniin olin aivam kuollut, en darran takia, mutta väsytti ihan saatanasti. Niinpä taisin nukkua koko päivän....
Tänään aamupäivästä rynnättiin Kristan ja Jaanan kanssa myltsille ottamaan aurinkoa ensimmäisten joukossa, ai että tätä oli odotettu! Vesi oli kyllä vielä ihan liian kylmää että mä olisin sinne menny, mutta aurinko tuntui iholla niin hyvältä...nyt ei niinkään, koska mulla tais sittenkin palaa olkapäät haha..
Kristan mennessä duuniin otin masentuneena bussin kohti kotia ja täällä sitä taas ollaan, sängyllä makoilemassa ja tabi kädessä.

Huomenna pitäis kyllä olla tosi mielenkiitonen päivä duunissa, meillä tulee iltapäivästä jonkunnäkönen kuvausryhmä kuvaamaan jotakin meidän kahvilaan Anne Kukkohovin kera! En enää muista mikä kyseinen kuvaustuokio oli, mutta huomenna sekin nähdään.Jaanan valmistujaiset, tytsyt kuvassa! :)


Ollaan soitettu Kristan kanssa Kaney Westin Gold Diggeriä ihan non-stoppima, hahaha, miks tää mahtibiisi on jääny ihan unholaan??
No nyt laitan gold diggerit soimaan ja menen nukkumaan,
Palaillaan!

4 kommenttia:

  1. <3 oot rakkaista rakkain! Hahaha gold digger

    VastaaPoista
  2. Gold digger on kyl nii hyvä! :D Ja kaikista parastahan siinä on se ku Kanye päätyi itse gold diggerin eli Kimin kanssa yhteen xD

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3