tiistai 30. heinäkuuta 2013

Nummelaan mä kuitenkin päädyn

Heipparallaa!
Tässä loppuviikko mennyt tosi nopeesti, lauantaina oli Oonan 20v synttärit, ilta alko Lintuvaarassa Oonan ja hänen boyfriendin luona. Kun sinne saavuttiin Monikan kanssa meno oli vasta valmistautumis-vaiheessa, mutta vähän ajan päästä alkoi sitä porukaakin tulemaan ja no, viina virtaamaan... Tosi hauskaa oli ja kuvia tuli otettua tosi paljon, harmi vaa et suurimmassa osassa on järkyttävät irvistykset päällä (enimmiksee mulla!) ja porukka näyttää nii juoneelta etten niitä täällä kehtaa julkasta... :--D
...tässä niistä julkaisukelpoisista kuvista sitten, no oikeastaan kaikki:
 
 
...mutta huhhu oli kyllä ehkä randomein ilta ikinä!! Lähdettiin illalla Lintuvaarasta Vaticaniin juhlimaan ja en tiedä miten, mutta jotenkin sitten päädyin Nummelaan yöksi! Aamulla herätessäni mentiin sitten Kristan ja Jessen kanssa rannalle Sääksiin, ehdin olla siellä vaan jokusen aikaa, kun sitten kiiruhdin helsinkiin näkemään kaveriani Fossea, joka Turusta asti oli tullu moikkaamaan. Illalla olin aivan kuoleman väsynyt ja meinasin nukahtaa bussiin lukuisia kertoja, mutta pelkäsin lentäväni käytävälle niin en voinut....
 
Tänään herätyskellona toimi mun puhelin: kaks kertaa herään siihen, kun puhelin soi ja sen jälkeen ainakin kahdeksan watsapp-viestiä tärisee mun tyynyn alla.. Joku ei selvästi halunnu että mä nukun, no eihän siinä auta muutaku nousta ylös! Lähdettiinki sit vähän ajan päästä Monikan kanssa pyöräillen Oonan luo kaivelemaan kirppiskasseja ja hengailemaan, mutta sanon vaa et voi luoja mitä ylämäkiä!! Reidet ja pakarat aivan hapoilla, outs, saa nähä pystynkö ees kävelemään huomenna!
...Oonalta löyty sen itse t-paidasta väsäämä valkoinen hapsu-toppi, vaalea t-paita ja aivan ihana tummansininen hame, niistä kuvaa sitten joskus myöhemmin ;-)
 
Nyt kuitenkin pakko mennä nukkumaan, olen vieläkin aivan kuoleman väsynyt, öitä!

6 kommenttia:

  1. IHANIA kuvia susta muruseni! <3 mulla on ikävä, tuu tänne :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kultaseni :-)<3 ..hihiii onneks oon jo nyt sun luona ;)

      Poista
  2. en kehtaa nähä sua ku oot noin kaunis ja mä oon sun vieres kävelevä monsteri!

    VastaaPoista
  3. Ui vitsi te näytätte Monikan kaa ruskeilta! :D ai sä otit ne vaatteet ;D heitä niist jotai cash moneyy joskus sit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. muhaha ja kohta vielä ruskeemmalta ku meen kreetalle ;) ..ainaki toivonmukaa :DD mut jooo sanoin sulle sillo mut tais mennä sult vähä ohi haha ;D ja joo tottahan toki saat young money cash moneytä, annan sitku seuraaaks nähhäää ;-)!

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3