sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Saloilua ja isänpäivän riehaa

 
Heipsan! :)
Tämä viikko sai alkunsa vasta keskiviikkona, kun menin Saloon Kristalle. Lähtö oli aika extemporee: idea tuli keskiviikkoyönä ja illalla löysinkin itseni Salon bussista, haha.
 
Kristan kanssa käytiin sitten vähä kirppiksillä ja kuvailemassa, löysinki kirppikselt kivan puna-valkoraidallisen Zaran neuleen kahdella eurolla ja mustan kukallisen t-paidan neljällä eurolla.
Punanen väri on nyt jotenki tarttunu muhun, vähän aikaa sitten ostin punasen pipon Vero Modasta ja oon käyttäny sitä tosi paljon, pipo on vaan niin helppo sujauttaa päähän jossei jaksa panostaa hiuksiin, tai ei halua, että ne lentelee tuulen mukana naamalle! ...täytyy myöntää, et ostin eilen MicMacista kirkkaanpunaisen kaulahuivin, hintaan 2,90€, just sopiva mun budjetille haha :)
 

.....Käytiin tosiaan vähän kuvailemassa Tommin ja Kristan kanssa jossain puskassa ja tässä tulos:

 

 
 
 
Perjantaina lähdin sitten takaisin kotiin ja eilen näin Oonaa ja käytiin vähän kiertelemässä kauppoja, vaikka mitä olis löytynyt, mutta rahaa ei ole.... nyyh.......
Lauantai-iltana menin kaverini Lauran ja hänen poikaystävänsä tupareihin martsatiin, hieno kämppähä niillä oli ja sen poikaystävä oli tuhat kertaa pahempi siivousfriikki kun Krista (haha ;D!)
Viini virtas ja läppää lens illan aikana ja mä lähdin sitten kotiin yöllä, kun muut oli menossa baariin jatkoille Dondoon.
 
Tänään oli, tai onhan se vieläkin, isänpäivä ja mun molemmat isosiskot tuli käymään täällä, Pauliinaa en olekaan nähnyt moneen kuukauteen ja oli kyllä ihan kiva nähä sitäkin tällee sillon tällön! Ruokapöydässä käytiin kiivasta keskustelua opiskeluista ja kaikesta, eli siis kauhea väittely oli menossa siellä... Voi kurjuus mikä melu oli koko aamupäivän!! Oon tottunu sellaseen rauhalliseen ja suhteellisen hiljaiseen menoon kotona, siitä saakka kun siskot muutti pois kotoa, ja ainakun ne tulee takasin - MIKÄ MELU!!
......onneks ne lähti jo, haha :)
 

 
Huomisesta ei ole vielä mitään tietoa, mitä teen, kai jotain urheiluun liittyvää.
Munki aika nostaa vähän persettä penkistä ja tehä jotain, ettei musta tule mitään sotanorsua....... ;O!
 
Kuitenkin, yllä olevaan kurre-kuvaan on hyvä lopettaa joten heippali! :)

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3