tiistai 6. marraskuuta 2012

sisustusvimma 
Oijoi, katselin tuossa H&M:n sivuilta sisustus-juttuja ja mun sisustusinto vaan yltyy... :)
En ole siis ihan vielä muuttamassa pois kotoa, mut on sitä hyvä olla jo valmiiks kaikennäköstä ihanaa, että saa kodista sitten oman näkösen! ....tällä motiivilla olen sitten ostellut Ikeasta kaikennäköistä, kahvikuppeja, punottuja tabletteja, koreja, pieniä pyyhkeitä, kehyksiä ja kynttilöitä.
 
Muutto pois kotoa tapahtuu kyllä varmasti ihan vuoden sisällä, riippuen saanko opiskelupaikan syksyksi, jos saan niin sit se on bye bye koti ens syksynä, sitä aikasemmin en ehkä oikeen vielä raaski muuttaa, koska ei ole rahaa vuokraan haha. Jossen pääse sit opiskelemaan, etsin vakkaritöitä ja pääsisin muuttamaan sit vaikka heti! :)
Henkka on muuttamassa jo keväällä, heti kunhan pääsee pois intistä ja pääsee töihin. Se kämppä mihin Henkka muuttaa on se mihin mäki sit joskus muutan, kunhan vaan pystyn.
 
Tässä viime viikkoina en ole oikein tehnyt mitään erikoista, töitäkään ei ole oikein ollut ja kaikki kaverit asuu joko liian kaukana tai on töissä tai koulussa arkipäivät.... Mun aktiviteetit sijoittuu lähinnä siis viikonloppuihin.
 
No arkena ehtii sit vaikka keksimää joululahjoja, suunnittelemaa lisää sisustusta
ja liikkumaa ja tällai ;D 
 
Nyt kuitenkin salkkarit, heips :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3