keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Time for coffee - Cafe Köket


Heipsun!
 
Hassua, miten elämä voi muuttua ihan parissa päivässä :)
Vielä sunnuntai-aamuna en osannu arvata, että parin päivän päästä mulla olisi vakituinen työpaikka, joka olis vielä kaikenlisäksi kiva ja viihtyisä!
 
Niin siinä sitten kävi, sunnuntaina kaverini soitti mulle, että heidän työpaikallaan olisi tarvetta tarjoilijalle, tai siis kahvilatyöntekijälle. Latoin sinne hakemuksen ja kappas kummaa, seuraavana aamuna työnantaja oli vastannut sähköpostiini, että pääsisinkö jo samana päivänä käymään siellä, no minähän menin !
 
Tänään oli sitten ensimmäinen päiväni Cafe Köken -nimisessä kahvilassa ja täytyy sanoa, että tunnit meni vauhdilla! Tekemistä riitti ja työkaverit oli kivoja. :)
Toi kahvila on ollut tuossa syksystä lähtien, eli uusi paikka kyseessä, vaikka konsepti on vanha.

Leivonnaiset, kuten pullat ja tortut ja piirakat, tehdään kaikki itse, joka on ainakin omasta mielestäni järjetön plussa!! Aamuisin tuoksuu tuore pulla ja päivänmittaan keitot, kakut ja sämpylät, aah.
Kahvi on jotenki tajuttoman hyvää! Yleensä en ole mikään suodatinkahvin erikoisystävä, mutta tuolla se on jotenkin paljon parempaa kuin muualla!! :)
 
Kahvila sijaitsee Aleksanterinkatu 16:ssa, eli aivan Tuomiokirkon lähettyvillä.
Aamuisin on jotenkin ihana kävellä pimeässä Aleksanterinkatua pitkin, kun on hienoja liikkeitä ja jouluvaloja pitkin katua, tunnelmallista!
 

 
Viime viikolla olin käymässä nummelassa ihanalla ystävälläni Kristalla ja viikonlopuksi eksyin taas Keravalle Henryn luokse majailemaan. :)
Mitään ihmeellistä tässä ei ole sitten tapahtunutkaan enkä ole tehnyt oikeen mitään tällä viikolla, joulua odotellessa ja tunnelmasta nauttien!
 
 
 
Hyvään ja onnelliseen (ja NÄLKÄISEEN!!!!) fiilikseen on hyvä lopetella ja mennä syömään,
koska ruoka ja nauhoitetut ohjelmat odottaa,
Moronder !

1 kommentti:

Kiitokset kommentistasi <3