keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kohti talvea

Home sweet home to my future home // Joulutunnelmaa // Luulin jo yks aamu että olis lunta, mutta jäässähän ne lehdet vaan oli 
 
Hrrr... Tänää kaivoin ensihätään vähän lämpimämmän takin jostain laatikosta, tosin voi olla että käytän kuitenkin tota nykyistä takkia, se on niin kiva, heh. Ehkä mun pitäis yrittää löytää jostain kätköistä joku kivempi lämpimämpi takki. Ja jostain syystä on myös pakko aina hommata joka talvi uusi takki? Nyt en saa mielestä yhtä mustaa ihanaa karvatakkia, jonka näin Mangossa.... rakkautta!
Eilen ja tänään on ollut muutama työhaastattelu, saa sitten nähdä miten tässä nyt käy. Molemmat paikat joissa oon käyny on vaikuttanu tosi kivoilta, pieniltä ja kotosilta. En osaa enää jännittää työhaastatteluja, on vaan kiva höpötellä uusille ihmisille ja juoda kahvia! Oikeastaan tulee vähän sellanen olo, että olisin jossain pika-deitti hommassa: kerrotaan about vartissa niin paljon itestään kun vaan ehtii, vastataan kysymyksiin ja kysytään ite jotain, haha!
 
Joulukin tulee kohta - wää! Mihin tää aika oikeen menee? Toisaalta hyvä vaan, joulu menee aina tosi nopsaa ja sitten onkin jo tammikuu, jolloin tapahtuu todennäköisesti jotain oikein kivaa... ;) Oon oikein ilonen, ettei lunta ole tullut vielä, oon ehtiny jopa hyväksyä sen faktan, että talvi lähenee päivä päivältä. Nyt on jo niin kylmä, että lunta tulee ihan milloin vain, ehkä jopa hieman odotankin sitä. Jouluna kuuluu olla lunta aina uuteen vuoteen asti. Sen jälkeen se voiskin sulaa pois kokoaan, vois tulla kevät ja pitkä kesä, kitoos.
 
Taaskaan mulla ei ole yhtään mitään asiaa, miks näistä postauksista tulee aina niin tylsiä? Haha. Mun päivät menee kutakuinkin kotona syödessä ja koneella ollessa.
Yes, very interesting. :-)

Ehkä postailen sitten kun on jotain kertomisen arvoista tapahtunut! ....toisaalta pari kaveria yllytti tekemään jonkunlaisen kuvakollaasin tai jotain, ehkä väsään sellasen sit jossain vaiheessa, ehkä jo tänään jos on tosi tylsää. See ya!

2 kommenttia:

  1. Joo tee kollaasipostaus! Meinaan itekki tehä sellasen täs joku päivä (tai jo tänään) ;D

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3