torstai 7. helmikuuta 2013

What a feeling

 
Eilen mulla oli jotenkin ihan SUPER kiva päivä, fiilis oli ihan huipussaan (yhdestä ikävästä asiasta huolimatta...) ja hymyilytti ihan kokoajan ! Mitään erikoista ei oikeen tapahtunu: aamulla tililleni oli kilahtanut palkka, sain sähköpostilla työhaastettelu-pyynnön, kävin moikkaamassa ihanaa kaveriani ja hänen uutukaista vaaveliaan Hakunilaan ja kaiken kukkuraksi mun kuulokkeet alko yht'äkkiä toimimaan ihan täydellisesti, aikaisemmin niisä oli kuulunu vaan vasemmasta!
Ihan huippu fiilis oli, pitkästä aikaa.
 
Tänään näin toista ihanaa kaveriani Monikaa ja käytiin Myyrmannissa vähä shoppailemassa, hehe.
...pitihän sitä vähän juhlistaa palkan tuloa ;)
Mukaan tarttui aivan ihanat kengät Skopunktenista: mustat 12cm tolppakorot, pitihän munkin hankkia ku aina lainailen Kristan kenkiä, no nyt on omatkin! Kenkien lisäksi ostin kaksi korua yhteishintaan 4€ Kapphalista, keväthuivin H&M:ltä ja vaalean kynsilakan.
Kuvia en oikeen saanu napattua, kotona kun on niin älyttömän huono valaistus ja kännykässä järkyttävän huono kamera, eli siis kuvaa tuleekin sitten joskus vähän myöhemmin.
 
 
Ps. taidan mennä Amsterdamiin maaliskuun lopussa
AAAA voisin kiljua ja hyppiä riemusta!!! Me sovittiin Monikan kanssa että nyt lähdetään jonnekin ja eka ajateltiin Lontoota, mutta sitten keksittiin: AMSTERDAM ! Heti kotiin päästyäni aloin kattelemaan halpoja pakettimatkoja ja huhhuh, halvalla pääsee voin kertoa!!

Ootetaan ja katellaan sunnuntaihin asti löytyykö halvempaa, kuin mitä löydettiin nyt, mutta sujautin sen ostoskoriin et siellä se odottaa sunnuntaihin...... ;)
Siksi laitoin siis yllä olevan kuvan, jauh !

Nyt meen tekemään... en mitään oikeastaan.
No heippali silti! :)

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3