tiistai 19. helmikuuta 2013

Army-takki ja kuulumisia

Tilasin äsken Nellyltä tämännäköisen takin alennuksesta:
odotan sen saapumista lähipäivinä ihan hulluna, koska haluaisin sen päälle jo perjantaina !

Viikonloppu meni hyvinkin baari-painotteisesti Nummelassa... En oo ikinä juonu kahta päivää putkeen, no, nyt sekin on sitten koettu. Perjantaina meni alkoholia ihan kiitettävästi ja lauantai-iltana, kun aloin pikkuhiljaa toipumaan edellisestä illasta, huomasin olevani lasi kädessä Kristan kämpässä alottelemassa muiden tytsyjen kanssa.... hups!
Sunnuntaina mun piti alunperin lähteä, mutta jäinkin vielä yhdeksi yöksi, koska ei jaksanu enää illalla lähteä seikkailemaan busseilla.
Maanantaina heräsin jo 7:10 ja kipittelin kahdeksaksi bussiin, helsingissä piti olla jo puoli kymmeneltä, koska mulla oli Café Carusellissa se koevuoro. Päivä meni tosi hyvin - opin kassat ja kaikki perusjutut tosi nopeasti ja sitten päivän päätyttyä kahdelta, kirjotettiin sopparit pomon kanssa!!
Oon ihan super happy, ihanaa kun mulla on kerrankin kunnollinen työpaikka!!<3
Tämä päivä meni bride-to-be Tuulin kanssa pyöriessä Myyrmannissa, Anttilasta löytyki musta laukku kahdella kympillä ja H&M:stä musta-valkoraidallinen toppi ja pieni musta laukku, jossa oli pari niittiä.


...yläpuolella pari kuvaa (myöskin banneri hihi), mitä napattiin Kristuksen kanssa sunnuntaina. (Ja ei, en ole alasti. Avonainen selkä ja olkapäät ei tee musta alastonta, kitoos!
Kritiikkiä oon saanu kuulla jo tarpeeksi ylemmästä kuvasta, tykkään ite siitä kuvasta, vähän taiteellisuutta kehiin folks!)

Huomenna nään paria kamua jossain päin Vantaata, en oikeen tiiä vielä tarkelleen, että missä haha.
Perjantaina nään yhtä kaveria, jota en oo nähny varmaan puoleentoista vuoteen huhhuh!
Siitä sitten matka jatkuu Kristalle, jonka tuparit onkin lauantaina jauh. :)

Palaillaan matoset!

PS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitokset kommentistasi <3