lauantai 23. helmikuuta 2013

Nummelassa... taas

Heipsun keiksun !
Mitäs tässä nyt olisi tapahtunut viime postauksen jälkeen...
Yks mokaus ainakin, keskiviikkona! Sain siis uuden työpaikan maanantaina ja keskiviikkona aamupäivästä mulle soitti joku outo numero ja ajattelin sen olevan puhelinmyyjä (koska numero alkoi 044 ja yleensä puhelinmyyjillä on se 045 tai 044...), joten paiskasin sitten luurin korvaan ja jatkoin päivääni.
Torstaina kello kaksi aamuyöllä mietin, miksi yksi kaverini oli mennyt töihin keskiviikkona, vaikka oli aikaisemmin sanonut hänen seuraavan vuoron olevan vasta sunnuntaina... Aloin siinä sitten miettimään sitä keskiviikon mystistä puhelua ja jostain tuli vain mieleen, että jos se olisikin ollut pomoni.... Selvitin numeron numeropalvelusta ja pomoni nimi pomppaa esiin - OH SHIT paiskasinko just mun uudelle pomolle luurin korvaan!! Jäätävä paniikki siinä kahdelta aamuyöllä, tekstiviestiä en voi siihen aikaan laittaa, joten laitoin sähköpostia. Onneksi hän vastasi aamulla tosi positiivisesti.....
hupshupshups!

Tällä hetkellä majailen Kristalla sohvalla ja kuuntelen musaa, Krista on salilla ja tuo sen jälkeen Jannan mukanaan linjurilta! :)
Eilen siis saavuin Nummelaan ja aloin aikalailla heti väsäilemään suklaamuffinsseja tän päiväisiin Kristuksen tupareihin. Enää kahdeksan tuntia niii kaikki tulee, haha, ootan niitä ihan innolla!
järkyttävää......


Nyt kaamee nälkä, taidanki mennä vetäsemää pari nakkia naamaan, omnom,
Moikkelis.

2 kommenttia:

  1. wuu meikä on bloggeris ja poljen loppuverryttelyy samal. kiitos muffinsseista <3

    VastaaPoista

Kiitokset kommentistasi <3