sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Party hardy

        

....vielä Amsterdamin huumasta eiliseen ja tähän päivään:
Eilen oli kamun synttärit Klaukkalassa, menin sinne jo neljän aikaan päivällä ja juotii boolia, pelattiin juomapelejä, naurettiin ja juotiin vähän lisää boolia... Illemmalla käytiin sitten porukalla saunassa ja heittämässä kuperkeikkoja lumihangessa, jonka jälkeen juostiin kiljuen takaisin saunaan!
Illemmalla suuntana oli Amarillo ja makoisat ruoka-annokset. Kymmenen hengen pöytään saapuessamme eteemme tuotiin kaksi pientä korillista nachoja ja salsaa, ne katos oikeesti ihan sekunneissa, kaikilla oli niin hirvittävä nälkä ja ruoka vasta tilaus-vaiheessa.
Joskus kuitenkin annosten saapuessa kaikkien ilmeet kirkastu, ahhh, itse en ole ikinä aikasemmin syönyt kunnon ruoka-annoksia Amarillossa, mutta kerta se oli ensimmäinenkin. Tilasin Chicken Burgerin ja kyllähän maistui. Ruuan jälkeen kipiteltiin masut täynnä WIlliam K. oluthuoneeseen kattomaan jotain erittäin outoa live-esitystä ja sieltä muut jatkoi Circukseen, mä tylsänä lähdin kotiinpäin oman peiton alle.
 
Tänään iltapäivästä näin yhtä kaveria ja käytii kahvilla Myyrmannissa, olipa ihana nähdä pitkästä aikaa! Naureskeltiin vaa toisillemme ku oltii nii vammasia, haha, kassajonossa onnistuin saamaan vedet mun päälle ja nenäonteloon ja pöydässä mun kahvit meinas pärskähtää ulos ku nauratti niin paljon! Kaiken ei tarvitse olla aina niin vakavaa, tosikot eivät ole mukavaa seuraa. :(


 
Hypätäkseni vähän tulevaan viikkoon, suuntanani on taas jälleen kerran, mikäpäs muukaan, kuin Nummela! Keskiviikkona olisi tarkoitus mennä taas sikailemaan Kristan kotiin ja siellä oleskelenkin sitten sunnuntaihin asti, ellei suunnitelmiin tule muutoksia. :)
Ystävänpäivä parhaimman ystävän kanssa, niinhän sen pitäisikin mennä<3
No, veikkaanpa vähän, että löydetään itsemme perjantaina Nummelan baarista, hups hups ;)

Kaiken tän ruuasta puhumisen jälkeen (kuvat eilisestä illasta tulevat sittenkun niitä saan!)
tuli kammottava nälkä, joten menenkin syömään
se on moro !

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3