maanantai 4. helmikuuta 2013

Haiskahtaa muutokselta

Tämä on taas niitä päiviä: Herätys soi kahdeltatoista, kahdeksi töihin ja sinne tullessani saan kuulla, että perjantaina on tullut uudet työvuorolistat ja mulla ei ole vuoroja, for a long time !
Työkaverini suusta: "En usko et sulla on nyt yhtään vuoroja, kun tänne on tullu nyt pari uutta työntekijää."

No, vittuako tässä sitten: eikun kotiin työhakemuksia täyttelemään !

Oman sitoutumisen, ahkeroinnin, kärsivällisyyden ja ennenkaikkea joustavuuden jälkeen palkkioksi sain huutoa, palkat yli kuukauden myöhässä ja epäsäännölliset työajat, jotka vaihtui kokoajan.
Voin vaikka joskus tehdä koosteen työsähläyksistä !
  
Kaiken tän jälkeen olo on tällanen:

...ERITTÄIN HELPOTTUNUT !
Voisin mennä kaduille huutelemaan hallelujaa, kun tuskin enää tarvitsee mennä luuttuamaan Café Kökkösen likasia lattioita ! :)
 
 Pari työhakemusta oon jo laittanut:
toisen Ekbergiin ja toisen Kaffa Roasteryyn, saa nähdä mitä sieltä vastataan, enköhän mä nyt jostain töitä nappaa itelleni, vaikka sitten sieltä kaupan kassalta jossei muuta.
....Sen lisäksi hain kesätöihin Yhdysvaltoihin lastenhoitajaksi, olisi niin mahtavaa!!!!
Toivon todella, että sieltä kuuluis jotain, joten nyt kaikki laittaa nakit ristiin tän asian puolesta! ;)
 
Lyhyesti kuitenkin vielä viime viikonlopusta: perjantaina otin suunnaksi taas jälleen kerran Nummelan ja käytiin Nedissä kattomassa Get Downin menoa, hyvähän siellä oli meno ja juomat maistu pitkästä aikaa, haha. Oli muuten erittäin hämmentävää, kun vessajonossa ollessani joku tyttö kattoo mua ja sanoo sitten vähän ajan päästä: "Mä oon lukenu Kristan blogia, nii tiiän kuka oot!" siinä menin sitten vähän hämmennyksen valtaan ja yritin sönkätä jotain takasin, hehe. :)
Loppuillasta vaan sen verran, että nukuin ehkä kolme tai neljä tuntia ja seuraavana päivänä väsyttikin  aivan älyttömästi!
Lauantaina meidän ei pitänyt mennä minnekään, mutta sitten päätettiinki mennä yhdelle kaverille solariumiin, alottelemaan ja jatkettiin siitä matkaa Nediin ja Antonioon, huhhuh mitä touhua. :D
 
Ens viikonloppuna on kaverin synttärit ja suuntana on Klaukkala ja jatkoille Helsingin Amarilloon, viime vuonna samaisilla synttäreillä meno oli ehkä vähän liian railakas, tai näin mä muistelisin........
 

Tulipas tekstintäyteinen postaus, no välillä näin. Nyt meen syömään ja nukkumaan, mielenkiintoista eikö vain ?
No mutta Ungalaa !

2 kommenttia:

  1. "nakit ristiin", kuulostaa mun korvaan saatanan häröltä :D oot ihana. saat varmasti paremman duunin missä sua osataan arvostaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nakit=sormet kulta pieni ;) no nii, sitä toivoisin!! :)

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3