tiistai 12. helmikuuta 2013

työhaastattelusta takkiostoksille

Hola hola!
Tänään oli aivan turhaan jännitetty työhaastattelu, joka meni siis oikein hyvin: en puhunut liian nopeasti (joka on saavutus multa!), olin hyvällä tuulella nii hymy oli herkässä ja osasin selittää kaiken tarpeellisen mitä kysyttiin, wuhuu!
En nyt uskalla sanoa, että "tottakai se paikka on mun" kun elämästä ei ikinä tiedä, mutta oikein lupaavaltahan se vaikuttaa! Koevuoro on ensi viikolla ja silloin katselen vähän paikkoja etc.

Koko haastattelu kesti ehkä kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen päätin lähteä kiertelemään kauppoja, kerta kun helsingissä ollaan! Mukaan tarttui Sokokselta vaalean luumun värinen huulipuna ja kevät-takki Vero Modan alennuksesta, (24,95€) oli sitten pakko ostaa tämä ihanuus:

(päällä se kyllä näyttää kivalta!)
hihat ovat 3/4 ja malli tollanen "säkkimäinen", mutta ostin H&M:ltä ohuen mustan vyön joka menee ton kanssa juurikin passelisti, tällainen takki tällä kertaa. Vaikka kuva on mustavalkoinen, niin takin väri on täsmälleenkin tuollainen: suhteellisen vaalea harmaa.
Kävin moikkaamassa kamua Fazerissa ja sain latenkin mukaan juttutuokion päätyttyä, on kyllä ikävä sinne paikkaan ja varsinkin tätä kyseistä työntekijää, ihan paras työkamu!!

Nyt lähiaikoina on ollut sellainen fiilis, et kaikki menee ihan putkeen. Vaikkei mun elämässä olekaan enää sitä "special someone":ia, asiat alkaa silti järjestyä ja mennä just niin, kuin niiden pitääkin. Nyt voin vihdoin keskittyä vain itseeni ja siihen, mitä mä oikeasti haluan. Olla kavereiden kanssa niin paljon kuin haluan, mennä ja tehdä mitä itse vain haluan, ilman että tarvitsee miettiä mitään sen kummempia. Kunhan siis vain menee ja tekee: jälkeenpäin sitä sitten vasta mietitään !

Elämä kyllä kuljettaa, jos vaan uskaltaa heittäytyä sen kuljetettavaksi.

Huomenna sitten, minnekäs muuallekaan kuin: Nummelaan!
Odotan ihan älyttömästi sinne menoa <3

4 kommenttia:

 1. welcome my baby! ;) jee asiat järjestyy!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta! :)

  ♥: obses-sions.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii niin minustakin! :) harmittaa vaan nää mun huonolaatuiset kuvat... :/
   ...pitää käydä kurkkaamassa sun blogia! :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi <3