lauantai 11. toukokuuta 2013

Kesä tulee koska niin päätetään


 
Heippati taas!
Eilen oli aika mielenkiintone päivä (not). Eka jonotin pankissa semmoset puoltoista tuntia, jotta saisin mun pankkikortin toimintaan, no lopputuloksena se ei vieläkään toimi. Sitten kiiruhdin itäkeskukseen missä mulla oli työhaastattelu paikkaan x, hehe. Hitto en ookaan ollu moneen vuoteen itiksessä, onhan se muuttunu, kaikki parhaat kaupat on siel! ...New Yorkerissakin oli siinä samalla sit pakko käydä ja sieltä tarttuikin mukaan aivan ihana vaalean turkoosi maxihame, love it.

Uus hame oli pakko laittaa tänään päälle mennessäni Helsinkiin päin aamupäivä kahville kauppatorin laitaan kaverini Justuksen kanssa. Siinä vaihdettiin kuulumisia, naureskeltiin ja kierreltii muutamassa kaupassa, hitto siinä on kyllä hauska heppu! Monikan treffasin sitten yhdeltä ja alkuperäinen suunnitelma oli eka kierrellä vähän kaupoilla, sitten napata mukaan pensasmustikoita ja pari siideriä ja matkata kohti suomenlinnaa, mut tuuli niin jumalattomasti et päätettiinki odottaa vähän ilmojen lämpeämistä.
Loppupäivä nautittiin auringosta, (kärsittiin tuulesta), kuolattiin Louise Vuittonin-liikkeen hyvännäköstä ovimiestä, syötiin jätskiä, juotiin kahvia, seikkailtiin kaupoilla ja naureskeltiin älyvapaille jutuille.
 
Toi mun hame ei muuten ollu ehkä mikään paras asuvalinta tuuliseen Helsinkiin, mut niinku Justus kommentoi mun Marilyn-effektiä: "Siinä tapauksessa pitää olla edustavat alusvaatteet!" ton kuullessani naurahdin ja totesin että näinhän se on. Onneks tällä kertaa halkiot anto sen verra armoa et mulla vilkku vaan reidet, mut kyllä silti keräsin muutaman katseen... Päivän kuvamateriaali oli muuten jotain aivan järkyttävää, hyi stna, ylhäällä on kaikista vähiten limaisin kuva.......
 
Kaikenkaikkiaan aivan loistava päivä takana,
kyllä nyt on naurettu!

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3