maanantai 6. toukokuuta 2013

Nyt lyö pää tyhjää

Miten voi ihminen olla näin sekaisin päivistä, eilen elin perjantaita ja nyt oon ihan sunnuntaissa...
No, jokatapauksessa lauantaina käväisin pitkästä aikaa klaukkalassa moikkaamassa Katria ja illalla mentiin Monikan kanssa helsinkiin syömään kiinalaiseen. Taisin muuten ehkä tehdä pienen virhearvion: tilattuani chilisen ruuan tarjoilija kysyi "mild, medium or hot?", minäpä otin järkevänä tyttönä mediumin, tarjoilija varmisti että olenko nyt ihan varma ja mä vaan nyökyttelen. Ensimmäisen haarukallisen jälkeen en sitten muuta maistanutkaan kuin chilin, koko suuta poltti ja yskitti. Ihan sama mitä ruokaa se olis ollu, en olis kuitenkaa maistanu mitää. Samaan pöytään tuli ulkomaalainen mies, joka kysyi mitä söin ja tilasi loppujenlopuksi samaa kuin mä, lapattuaan ruokaa naamaansa sen ilme ei värähtänytkään, mut alkoiki sitten kunnolla vetistelemään, haha.
Söin kuitenkin urheasti lautasen melkeen tyhjäks, veden kanssa, ja loput otin kotiin.
 
Eilen menin sitten taas lohjalle käymään. Illemmalla käytiin pelaamassa pienellä porukalla bilistä lohjan paikallisessa ja tein pari aika eppistä lyöntiä wohoo! Ilta ja loppuiltakin oli oikein onnistunut, "aamulla" sitten hyppäsin kahden bussiin ja kiiruhdin kotiin koiran seuraksi. Nyt oon sitten kuolemassa tylsyyteen, ehkä siks tuleeki nii paljon tekstiä, hups.
Koska elän nyt sunnuntaita syystä en tiedä miksi, en tajunnu et kaupat meneeki vast ysiltä kiinni, illan plääni on hakea kaupasta fazerin pähkinäsuklaalevy ja mennä mässäämään sitä tän päivästen salkkareiden pariin.

Jottei postauksesta tulisi ihan super-tylsää ja täynnä tekstiä, tässäpä teille selkäytimiä värisyttävä kuva joka ei liity oikeastaan mitenkää mihinkää.

Fatass kuittaa, palaillaan!

2 kommenttia:

Kiitokset kommentistasi <3