perjantai 3. toukokuuta 2013

Sosiaalisuutta

Johan on ollu menevät pari viime viikkoa!
Oon kutakuinkin ollu kavereiden kanssa ja välillä sitten töissä. Viime viikkoihin on mahtunut mm. sekoilua, poreammeilua, elämäni pahin darra, saunailta, munkkipiknik kaisaniemen penkillä, vammailua, lohjailua ja nummellassa oleilua, vappuriehaa, uusien tuttavuuksian tapaamista, naurua (ja paljon), kahvin kittausta, roskaruuan syöntiä ja vaikka mitä muuta !

Pari viikkoa sitten lauantaina oli kamun tuparit Keravalla, sieltä ilta jatkui toisen kaverin aivan jäätävään huusholliin: 450 neliömetriä, kolme kerrosta ja arvo 2,5milliä... no, mikäs siellä ollessa! Viini ja vaikka mikä muu juoma virtas illan aikana kurkusta alas ja koko seuraavan päivän olo oli jotain aivan sanoinkuvaamattoman järkyttävää... ei enää ikinä tollasta!
"be coool"
Viime viikolla näin Nooraa ja Villeä ja mentiin tosiaan munkkipiknikille viettämää ennenaikasta vappua, oli hiton kylmä penkillä kyhjöttäessä, juotiin siinä kuitenkin yhet siiderit ja vedettiin parit munkit naamaam. Loppuilta menikin Hakaniemen mäkissä jutustellessa ja kuulumisia vaihtaessa. Oon nimittäin Villeä viimeks nähny joskus parisen vuotta sitten Maltalla! Ilta oli tosi mukava ja naurettua tuli kyllä, niinku muinakin päivinä.

Sitten vappendaaleniin:
Oon pitäny kirjaa millä kaikella oon jo avannu pullonkorkin ja tähän mennessä oon avannu sen juustohöylällä, paistinlastalla sekä nyt myös vispilällä, hätä keinot keksii ja vaikeuksien kautta voittoon! ;)

Tän vapun vietin siis tosiaan Nummelassa rakkaan Kristani kanssa, ilta kokonaisuudessaan oli oikein mukava, hauska ja onnistuinut. Ainoo vaa et ravasin varmaan joka toinen minuutti tupakalla (en siis normaalisti polta ku juhliessa hhe) ja pari seuraavaa päivää mun ääni kuulosti Redfoolta ja oli iha sammumaton jano, tupakka ei oo iha mun juttu...
Huomenna meenki Klaukkalassa käymään pitkästä aikaa ja sunnuntaina sitten kohti Lohjaa !

Palaillaan taas pienet vapputontut ;)

4 kommenttia:

 1. Tapahtuma rikas viikko, vikahtuma takas riikko!

  Pullo avauksesta (allo puvauksesta) tuli mieleen (meli tuileen), kun mun äiti (än muiti) avas laivalla (lavas aivalla) pullon lavuaaria vasten (vallo puvuaaria pusten) ni siitä lähti (läätä sihti) nokka irti (ikka norti) =)=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha sisunlirut ja norrannut ikka oli varmaa aika peppusesta.. :(
   mutta hätä keinot keksii, (kätä heinot keksii) ! :D

   Poista
 2. hajosin ihan totaalisesti tolle et sun ääni kuulosti iha redfoolta :----D duunissa vähä asiakkaat tiiraili.. oli hauska vappu kultaseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah joo no siltähän se kuulosti ;) aina naurattaa väärässä paikoissa XD niin oli höpsöli<3 :)

   Poista

Kiitokset kommentistasi <3