tiistai 28. toukokuuta 2013

Hämmennystä ja sadepisaroita

mekko Nellyltä, kello O.N.E ja pieni pääkallokoru Claire's/Hollanti
 
Hellurei!
Hyppään sen verran viime viikkoon et nää kuvaset on otettu Lohjalta, jolloin käytiin samalla hakemassa Erica Kristalle yökyläilemään, oli ihana tutustuu Ericaan paremmin ja jutskailla kaikkee! Viikolla en puolestani tehny oikeesti yhtään mitään, homehduin kotona.

Nyt tää viikonloppu on ollu aivan ihmeellinen - ehkä hämmentävimmistä ikinä. Perjantaina olin taas Lohjalla yötä ja lauantaina ehdin olla kotona ehkä muutaman tunnin ja sitten mulle tuli suhdesotkuja ja oli pakko päästä pois kotoa, ihanat Krista ja Jasu tuli hakemaan mut kotoa asti ja mentiin viettämään alkoholin huurteista iltaa ensin Lauralle ja sieltä meno jatkui Nediin Get Downeihin, sieltä ilta jatkui suhteellisen yllätyksellisesti mutta eipä siitä sen enempää.
Sunnuntaina darraa pukkas ja makoiltii Kristan kaa puoli kuolleena sängyssä ja sohvalla kunnes päätettiin mennä Matiaksen autolla retkelle ympäri Nummelaa, haha. Mässäiltiin vähän suklaata ja kaakaota ja katseltiin auton tuulilasin läpi sadepisaroita ja naureskeltiin. :)
 

 Tänään kävi jotain hyvin hämmentävää: viime viikon tiistaina olin jättäny mun polkupyörän Myyrmannin lähelle ja vasta tänään lähdin hakemaan sitä takaisin, no, eihän sitä enää siellä ollut ja soitto kotiin että pyörä on pöllitty, perfect! Tulomatkalla kotiin huomaan kuitenkin samanlaisen pyörän kun mun n.15m päässä mihin olin jättäny mun pyörän. Juoksen sen luokse ja koitan avaimella avautuuko lukko - AUKESIHAN SE! Mukanani ollut Minttu sanoi, ettei ollut nähnyt sitä pyörää sillä paikalla vielä muutama päivä sitten. Lukkoa ei ollut yritetty edes murtaa ja pyörä oli muutenkin täydellisessä kunnossa! Suu vaa loksahti auki ja sitä seurasi valtava hymy ja riemu, pieniä ihmeitä tapahtuu arkenakin.
 
Nyt pilkin koneen edessä kuulokkeet korvilla, huomenna ei sitten olekaan yhtään mitään tekemistä. Palaillaan taas kun jotain edes vähän jännittävää tapahtuu. Nyt meen mussuttamaan ruokaa, heibba!
 
PS. mulla taitaa tulla liskodiskot aina päivisin, sunnuntaina darrassa pelästyin puoli kuoliaaks kahta hevosta joita luulin puuhevosiks, totesin Kristalle että "Hyi helvetti ihan kun toi hevonen ois kattonu ku mennää täst ohi..." samalla sekunnilla toinen hevosista kääntää päätä ja mä saan jonku paskahalvauksen!!! Se tunne kun luulet jotain nukeksi ja se kääntääkin päätä.............

4 kommenttia:

 1. Sais munki pyörä ilmestyä maagisesti sinne mistä vietiin!! =(
  Onneks sun pyörä löyty!!! Oot niin valokuvamalli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin iha ihmeissäni ku näin sen siel!! tänääku katoin nii se välimatka on yli 20m se väli :-o!! hehe kiitos kiitos :D nii oot kyllä säki!!! :-)

   Poista

Kiitokset kommentistasi <3