tiistai 19. marraskuuta 2013

Pikku juttuja

Heipsun!
 
Istun koneella ja syön pähkinäsuklaata pitkästä aikaa. Kieli on jo siin kunnossa et mun pakko-dietti alkaa olla ohi, haha. Tänään en tee yhtään mitään. Olen vaan kotona, koneella ja syön. Mulla oli erittäin hämmentävä ja henkisesti tosi rankka viime viikko, perjantaina menin kuitenkin Kristan luokse tylsyyttä pakoon ja tämän ihanan naisen seuraan.

Perjantaina siemailtiin Kian ja Kristan kanssa hieman viiniä, josta ilta jatkui Antonioon... Sitten kun vielä muistaisi mitä oon ihmiselle puhunu, hups. Lauantaille odotin aivan jäätävää darraa, mutta herättyäni kuitenkin ihmettelin ettei päähän särkenyt, ei huonoa oloa, ei mitään, miten tää on mahdollista?
Pakko kertoa tähän väliin vähän johdantoa seuraavaan juttuun, haha! Viime viikon sunnuntaina, kun olin Kristalla ja oli aikamoinen darra, päätettiin tilata koti-ovelle ruokaa. Formula pizzasta tilattiin safkat kummallekin ja tilauksen toimitti joku nuori jätkä. Se kämppä näytti järkyttävältä sillä hetkellä ja tää jätkä kommentoikin sitä "Jaaha, täällä on tainnu olla bileet". Ei siinä vielä mitään, mutta nyt lauantaina päätettiin taas tilata safkaa samasta paikasta koti-ovelle asti, niin eiköhän se kämppä näyttäny taas kun bileiden jäljiltä ja mulla tais olla vielä samat vaatteetkin kun viimeksi. Aloin nauramaan kun avasin oven ja sama jätkä seisoo siinä kun viimekin viikolla, kattelee kämppää ja sanoo: "Joo mä en taida sanoa yhtään mitään" ja vähän naureskelee samalla. Hahah oh man...

Lauantai päivä meni kuitenkin sohvan pohjalla makoillessa, väsytti perkuleesti. Illemmalla Krista lähti Kian kanssa Indiedaysin järkkäämää blogigaalaan ja mä jäin Kristalle yksin siemailemaan viiniä, hahah. Kia ja Krista tuli illemmalla taas tuomaan valoa elämään ja ilta jatkui sitten, yllätys yllätys, Antonioon! Sunnuntaina heräiltyämme lähdettiin käymään Formula pizzassa ja sama nuori jätkähän se siellä taas oli. Mua ei oo nolottanu pitkään aikaan noin paljo, hahah.

Maanantaina mentiin vähän kuvailemaan Kristan kanssa, siit ei tullu oikeen mitään kun auringonvalo tuli jostain iha perseestä ja kamerassa asetukset huonosti... Jotain saatiin kuitenkin nappastua:
 

Oon ihan rakastunut tohon mun huiviin! Mua naurattaa, kun Krista aina sanoo että toistelen sitä kokoajan, mutta näin on! Jätin mun mustan tuubikaulahuivin vahingossa Lontooseen kaverilleni, ja en todellakaan ole Suomessa ilman kaulahuivia. Ensimmäistä päivää kun olin Suomen puolella menin aivan mielettämön ärsyyntyneenä Zaraan katsomaan kaulahuiveja, koitin miljoonaa eri huivia eikä mikään ollut musta kiva. Sitten nappasin käteeni tän, väri ainakin oli kiva, mutta muuten se oli ihan siedettävä, joten ostin sen. Nyt myöhemmin tajusin, kuinka hyvä ostos se oli! En oo kyllä varmaan ikinä maksanut kaulahuivista kahta kymppiä, mutta onneksi tällä kertaa maksoin. Love it.

Mulle on tapahtunu aika paljo isoja juttuja mun elämässä lähiaikoina, en millään pysty olla kertomatta, haha. Vaikka asiat on varmoja, niin silti jotenkin epäröin kertoa. Ehkä mä sitten uskaltaudun, joten here we go: Olen jälleen kerran sinkkuna, koska olen muuttamassa kesällä Irlantiin. Asia on varma, enkä takaisin ole tulossa ihan vähään aikaan. Vaikka fiilis on haikea tietystä syystä, en voisi olla enemmän innoissani muutosta! Mun ihan ensimmäinen oma koti ja ensi asunto tulee olemaan Irlannissa, ihan jees hei. Sen lisäksi meijän perhe muuttaa nykyisestä asunnosta johonkin toiseen kämppään alkukeväästä, en ole siis ikinä eläissäni muuttanut ja nyt kevään puolella tulee kaksi muuttoa putkeen neljän kuukauden sisällä! Näin se elämä voi vaan muuttua pienessäkin hetkessä.

Ehkä mä nyt kestän tän tulevan talven paremmin, kun tiedän että se on viimeinen talvi pitkään aikaan, HALLELUJAH!

4 kommenttia:

  1. Irlantiin??? huhhuh!! kerro sitten kaikki ku nähdään :) ihania kuvia <3 yleensä en ton värisestä keltasesta tykkää, mutta sulle sopii ihan super hyvin =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo kerron sit kaiken ;)!! hih thanks<3 :)

      Poista
  2. MUUTAT IRLANTIIN?!?!?! LETTUU MITÄÄ HÄHÄHÄHÄHÄHÄ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah jooo :) oon aikasemminki jo vähä ajatellu sitä, mut nyt ku kävin siellä nii päätin että sinne mä haluun! Oon nii kyllästyny suomeen, hate this place :( vähä maisemanvaihdosta! :D Saa tulla moikkaamaan! <3

      Poista

Kiitokset kommentistasi <3